Şimdi Ara

Sarıyı Gördüm ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar benimde ps3üm artık hakkı rahmetine kavuştu... 3. senemiz olucaktı kızımla şaka bi yana gerçekten üzüldüm , biraz araştırdım bir kaç elektronikçiye sordum tamiri varmış 100 tl dediler yaptırsammı diye düşünüyorum en fazla 1 ay dayanır gibime geliyo o yüzden içimden yaptırmak gelmiyor , 100 tl ye alırım dedi elektronikçi satıcam galba .. sizce ne yapmalıyım bi fikir verirmisiniz ? moralimde bir hayli bozuldu black opsuz ne yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN-KER -- 12 Ocak 2011; 16:32:09 >

• Geçmiş olsun dostum, Allah kimseye evlat acısı vermesin.
  • Evlat acısı gibi koydu..
  • Geçmiş olsun.Ama rekor bende..
  • Slimlerdede varmı bu sorun..
  • Eğer ilk çıkan 80-60 veya 40 GB lık makina varsa biran önce satın,yeni bir slim PS3 alın.Makina bozulursa 100-150 TL ye bile zar zor elinizden çıkartırsınız.Biz tamir edersek fişşek gibi olur diyenlere de inanma,2-3 hafta sonra yine bozulur.
  • dediğin gibi bende satıcam yeni slim bir makine alıcam , peki bu sarı ışıklı makineler ortalama ne fiyata satılıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slimlerde sarı ışık gören var mı ?
  • Elinden Çıkartmaya Bak Derim
  • hangi oyunda gördün ayıptır sorması,benimki GT5 te gümlemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

hangi oyunda gördün ayıptır sorması,benimki GT5 te gümlemişti

• Allah Allah nasıl oluyor bu sarı ışık yani geçmiş olsunda bu sony'nin işi hemen bozuluyor falan yazık günah
  • black ops oynarken oldu .. herkese teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AN-KER -- 12 Ocak 2011; 17:55:34 >
  • Gerçekten ama ps3'ü çok yoruyor black ops
  • Makinan kaç GB' lık? 60 mı?
  • 3 senelik ps3 fat 40 toplamda 5 kere donduysa 2 aydr black ops 10 dan fazla dondurdu ps3 u bnde yni alcmda ya psn sifremi unuttm of
  • Elinizden çıkartmaya bakın derim yaptırsanız bile uzun ömürlü olmaz geçmiş olsun.

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 12 Ocak 2011; 18:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

Makinan kaç GB' lık? 60 mı?

sarıyı genelde 60 lar görüyor... ben GT5 i 1 hafta boyunca günde 12 saat civarı oynayınca isyan etti makina sarı sarı
  • Benimde 60 gb lıktı 3 sene iyi dayandı yinede , 100 tl ye vermek üzücek beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AN-KER

Sarıyı Gördüm ..

Gözün gönlün açılmıştır... Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.