Şimdi Ara

şarj aleti önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4 ümü ikinci el aldığım için orijinal şarj aleti yoktu.Ben de Turkcell TİM den şarj seti aldım.fiş kısmı bir ayda bozuldu.bugün yenisi ile değiştirttim.ama birşey dikkatimi çekti.Cihaz şarja takılı iken ekran dokunmatiğini istediğim gibi kontrol edemiyorum.Birşeye basıyorum başka bir şey açılıyor.Yine ekrandaki uygulamadan birşeye basıyorum başka bişey açıyor.yani ekrandan istediğim şeyleri çok zor açıyorum.Cihazı şarjdan çıkardıktan sonra hiç bir problem olmuyor.istediğim tuşa basıyorum, istediğim şey açılıyor.
    Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
    bir de bu şarj aletlerinin orijinalini nereden bulabiliriz? pahalımıdır?

• Pcden şarj et bence.
  • elektrik kacagindan dolayi ekran etkileniyor, ben orjinal sarj aletiyle bile sarj etmiyorum bulundugum mahallebin amperi yuksek oldugundan sarj aletim asiri isiniyor.
  • bende kaybedince sıfır aldım, kılımdır bu tip konularda o yüzden çekindim orjinalini aldım.
    apex den 89 tl bu arada.
  • metinTasci arkadaş allah senden razı olsun.az önce az kalsın iphone umdan olacaktım.Sen elektrik kaçağından ekran etkileniyor deyince biraz tırstım.baktım şarj yüzde 94 e gelmiş.biraz kararsız kaldım çıkarayımmı tam dolsun öylemi çıkarayım diye.neyse başka odaya geçecektim.çıkarayım gelince takarım dedim..sonra ben odadan çıktıktan 10 dakika sonra şarj aleti patladı ve uçları simsiyah olmuş..Hepsi az önce oldu bu olayın.yani bu konuyu açmasaydım yazılanları okuyup içime kurt düşmeseydi şimdi belki de iphone un üstüne soğuk suyu içecektim.

Alt tarafı şarj aleti demeyip Turkcell Tim den gidip kaliteli bir şey alayım dedim.aynı ürünü bir ay içinde 3 kez değiştirdiler.üçüncüsüde malumunuz az önce patladı.muhtemelen Çin'den bi kaç dolara getirip bana 40 tl ye satarak akılllı davrandıklarını sanıyorlar.Bundan sonra Turkcell tim den kılıf bile almam..

Bu arada cagdastyana sen apexden aldım demişsin.apex neresi oluyor?google a baktım ama bulamadım. aldığın şarj aleti apple ın kendi orijinal ürünü mü?

• http://www.apexizmir.com/
    %100 orjinal ( 6-7 ay oldu ben alalı)
  • Orijinali pahalı gelirse, Artwizz alabilirsin.

http://www.elmasepeti.com/Artwizz-PowerPlug-iPod-ve-iPhone-Prizden-Hizli-sarj-Cihazi-AC-Beyaz-_7222.html#0

Buda oldukça kaliteli ve onaylı bir ürün...
  • Demekki;
    dokunmatik ekran,elektrikten etkilenince,bir yere dokunduğunda başka yeri açıyormuş,
    bu ilginç durumu benim cihazda hep farkediyorum ama sebebini bir türlü bulamıyordum,öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Demekki;
    dokunmatik ekran,elektrikten etkilenince,bir yere dokunduğunda başka yeri açıyormuş,
    bu ilginç durumu benim cihazda hep farkediyorum ama sebebini bir türlü bulamıyordum,öğrendiğim iyi oldu

Kullandığım iPhone'larda hiç yaşamadım ama HTC Wildfire S'de çok yaşıyordum. Üstelik kendi orijinal şarj cihazı ile.

Kullanım tam bir işkence oluyor.
  • Arkadaşlar aslına bakarsanız tüm ürünler made in prc yada china yani pek fark yok bilkomdakide china apple storedeki china hepsiburadakide china dikkat edilmesi gereken CE yada farklı bir uluslararası standart kuruluşunun verdiği onay olan ürün olsun sanmıyorumki pek farkı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

Arkadaşlar aslına bakarsanız tüm ürünler made in prc yada china yani pek fark yok bilkomdakide china apple storedeki china hepsiburadakide china dikkat edilmesi gereken CE yada farklı bir uluslararası standart kuruluşunun verdiği onay olan ürün olsun sanmıyorumki pek farkı olsun...

İyide iPhone da PRC yani Product China. (aka made in china)
    Gel görelim şu anda neredeyse tüm elektronik markaları üretimlerini Çinde yaptırıyor, tamam Çinde üretilen ürünlere olan ön yargı inkar edilemez fakat hepsi Çinde üretiliyor aynı şey de denemez.
  • En önemli şey bence. Çoğunlukla usb den şarj ediyorum ama geçenlerde yan sanayi şarj aleti vardı. Prize takmamla alev çıkartıp poflaması bir oldu .
    İyiki cihaza birşey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: colombus54

Arkadaşlar aslına bakarsanız tüm ürünler made in prc yada china yani pek fark yok bilkomdakide china apple storedeki china hepsiburadakide china dikkat edilmesi gereken CE yada farklı bir uluslararası standart kuruluşunun verdiği onay olan ürün olsun sanmıyorumki pek farkı olsun...

İyide iPhone da PRC yani Product China. (aka made in china)
    Gel görelim şu anda neredeyse tüm elektronik markaları üretimlerini Çinde yaptırıyor, tamam Çinde üretilen ürünlere olan ön yargı inkar edilemez fakat hepsi Çinde üretiliyor aynı şey de denemez.

hocam haklısınız ip da çin ancak çin aynı donanıma sahip makinalar üretiyor yazılımı benzer yapıyorlar sadece nedeni ise telif
    bir mevzu anlatayım size
    bir tanıdığım çinden ticaret yapacaktı yokyok türü milyoncu tarzı
    çinin sanayi bölgesine gittiğinde aynı ürünün kalite kalite olnları var dedi izlnimleri şöyleydi ben çay kaşığı istiyorum diyor önüme katalogdan 10 çeşit çıkarıyor lar 1. ile 10. arasında dağlar kadar fark var kalitede diyor 10. derecedei uluslar arası standartlara uygun diyor dedi
    yani ürünlerde uluslararası standart bulunan ürünlerde alınabilir bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.