Şimdi Ara

Şarj Aleti Tavsiye Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum maalesef şarj cihazım bozuldu evde yan sanayi olan bir şarj ile idare etmeye çalışıyorum fakat insanı kansere edecek cinsten bişey.

Ebay veya Aliexpress'ten tavsiye ettiğiniz orijinal veya orijinal kalitesinde bir şarj aleti var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg g2-g3 uyumlu şarj aletine bakabilirsin. Model mcs-01br bende bu var xperia z5 compact ın şarj aleti de bozulmuştu bunu aldım ben de gayet kaliteli sıkıntısız bir ürün.

• Bakıyorum hemen

• Böyle bişey buldum bu mu acaba?
    http://www.aliexpress.com/item/32275490592/32275490592.html

• TheTigr kullanıcısına yanıt
    Değil ama benzer özellikleri aynı telefona giriş kısmı çok sağlam bunların yalama yapıp kolay bozulmuyor. Şarj doldurma süresi de gayet başarılı bunu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.
  • Anladım çok teşekkürler biraz daha araştırma yapıp veririm siparişi InsaAllah.

• TheTigr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, onu alman yeterli olur ya da orjinal lg şarj aletine bakabilirsin. Belki kaba görünüyor usb girişi ama en sağlam olanlar da onlar. Sony ve samsung şarjlarını da biliyorum uçları 1 senede gidiyor. Bir de şarj takılıyken telefon kullanmamak lazım özellikle oyun oynaya oynaya 2,3 şarj aleti bozduğumu bilirim. Adaptör değil de usb kablosu çabuk bozuluyor ama lg nin ki taş gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkürler tekrardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.