Şimdi Ara

Şarj Cihazları konusunda bilgili olan arkadaşlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Galaxy Note 4 cihazım için şarj aleti almak istiyorum ama hızlı şarj desteği olan hangi cihazı almam gerekir tam karar veremedim.

Orjinal note 4 şarjı diye çok ucuza satılan cihazlar ve bunlardan hangisi orjinal bilemiyorum. Bununla birlikte uyumlu kategorisinde satılan alternatif hızlı şarj cihazları da mevcut. Aşağıya internetten bulabildiğim birkaç tane güvenilir cihaz ekliyorum. Bunlarla ilgili yorumda bulunursanız sevinirim;

Amper değerleri tam tutmazsa sorun olur mu? Örneğin note 4 için 5v/2A olarak geçiyor ama diğer marka hızlı şarj cihazlarında 2.1A veya 2.4A değerleri geçiyor. Bu cihazlar kullanıldığında sorun oluşturur mu yoksa sadece maksimum alabildiği değeri mi (2A) alır?

Bir diğer konu note 4 cihazların işlemcileri ve farklı modelleri mevcut. Snapdragon ve exynos işlemcileri kullanan modelleri var. Bendeki N910C modeli yani Exynos kullanıyor. Buradaki sayfada N910C modeli için Qualcomm hızlı şarj 2 desteği görünmüyor, N910S modeli için görünüyor.

Türkiye veya Banggood/Gearbest gibi sitelerden önereceğiniz güvenilir ürünler varsa bunları da görmek isterim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tewoos -- 18 Kasım 2016; 16:18:17 >

• Hocam bu yazıyı kullanıcılar kulübüne yazar iseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneri için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.