Şimdi Ara

Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
8.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.9 ton mu byd seal u?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg'un en üst paketinden iyi mi bu araç?

• arkadaşlar aracın yaşadığım yerdeki satış fiyatı

1.9 milyon filan nedir??

Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu
  • El_domingo kullanıcısına yanıt

İnanılmaz güzel görünüyor, harika vs ama overheat problemi var.

Bunun da 600 küsür hp'lik PHEV'i var. Boşver elektriği ;)

• Khann10 K kullanıcısına yanıt

etkilemez Tonale 60km diyor sadece pil ile.

Yasa tam BYD (ve Chery tiggo 8 phev) için 70km üzeri olması gerekiyor.

• korozyon kullanıcısına yanıt

Uzun yolda yüksek hızda (otoban) pil %0'a da düşüyor ama normal benzinli motorla devam ediyor..

Tüm phev'ler böyle. Bu bir sorun değil ve hepsi bu şekilde.

• Avrupalı markaların da Phev üretimleri var. Fiyattan dolayı getirmiyorlardı. Artık getirirler diye düşünüyorum. Sayıları fazla, aşağıya iki örnek bıraktım.

https://www.volkswagen.co.uk/en/new/tiguan.html/__layer/layers/content_slider/new/tiguan/tiguan_wp/ehybrid/master.layer

www.citroen.ie
    Discover Citroën Plug-in Hybrid with the C5 Aircross and C5 X
    https://www.citroen.ie/electric-for-all/plug-in-hybrid.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MencRarin -- 28 Temmuz 2024; 22:48:47 >

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Elektrikli araç teknolojisi hızla gelişiyor. Ülkemizdeki Elektrik altyapısı da yetersiz. Bu sebeple plug-in hybrid araçlar daha iyi. Her gün şarj edebileceğiniz müstakil bir eviniz var ise.

• major24 M kullanıcısına yanıt

Elektrikli altyapı yetersiz değil heryerde şarj noktaları var, soket sayısı Avrupa ortalamasından iyi, üstelik çoğu DC

Benim evde şarj imkanım yok, Togg kullanıcısıyım, hiç sorun yaşamadım,tüm Akdeniz Ege Marmara sahilden gezerek gittim, sıfır sıkıntı Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu 

Ayrıca altyapı yetersiz ise plugin içinde sorun demektir .

Elektrikli varken plugin almak şuna benziyor benzinli araç 4g , plugin 4.5g , elektrikli 5g

Hepsinin ulaşmak istediği yer 5g o zaman aslı varken neden ara çözüm Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte zeki bir kardeşimiz. ?(????)

• Kia sportage phev de giriyor. %60 a düşecek. Keşke alfa romeo da girseydi en azından tonale alırdım

• Also, the engine charges the battery (between 25 to 70 % which is adjustable) so electric driving is always available. The battery is also charged by regeneration technology. Yani motor gerektigi yerde bir jenerator gibi Elektirk motorun pilini sarj ediyor

• Olun hibrit fazla şehir dışına çıkmayan çoğunluk şehir içinde, senede 3-5 tatile yada memlekete giden kişiler için.

• Devlet aldığı vergiyi düşürür BYD de hemen fiyat güncelliyor. tabi yukarı doğru bir güncelleme. senin üretimin ile ilgili ne değişti....

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Elektrikli aracım yok ama elektrik dağıtım firmasında çalışan mühendis arkadaşım var. Altyapımızın yetersiz olduğunu o söylüyor. Haberlerde de görmüşsünüzdür, bir çok yerde enerjisi verilemeyen istasyonların boş yere yattığını.

Ev ile işyeri arası mesafe %80 kayıpla tam elektrikli olarak şekilde 1 günü çıkartabiliyorsa bir araç bence plug-in hybrid olmalı. Akşam evinde prizden şarjını yaparsın. Şehirler arası yolculuklarda zaten araçlar fazla yakmıyor, tabi tutup da hybrid diye güçsüz bir motora sahip araba almazsanız.

Elektrikli araç konusuna gelirsek, almışsınız artık, uzun uzun yazmaya gerek yok. Umarım pişman olmazsınız.

Keyifli sürüşler.

• major24 M kullanıcısına yanıt

Ben boş yere yatanı görmedim, dediğim gibi en ücra tatil güzergahında bile var,hepsi faal, bizzat kullanıyorum alt yapı yetersiz değil, EPDK nin şarj -tr uygulaması Türkiye deki tüm markaların tüm şarj noktalarını fiyatlarını durumlarını gösteriyor Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu 

Ben kullanıcıyım bu konuda hiç sorun yaşamadım ve eksiklik görmedim

Elektrikli öncesi banada hibrit mantıklı geliyordu hatta Chery nin turbo motorlu hibridi tam benlik diyordum,ancak araç elektrikli gibi davranıyor çok güzel,yani elektrikli için korkulan tüm teçhizata sahip, 20kw batarya, 200hp elektrikli motor eee o zaman neden birde üstüne cvt şanzıman ve içten yanmalı turbo motor alıyorum???

52kw lik Togg kısa menzil alırım,ne içten yanmalı motorla nede cvt şanzıman sorunlarıyla parçalarıyla uğraşırım Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu 

Yani elektrikli araçtan korkan veya çekinen birisinin, aynı elektrikli araçtaki özelliklere sahip hibrid araç almasının hiçbir mantığı yok,aksine çok daha fazla risk almış oluyor asıl bundan korkması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    97 HP bir içten yanmalı ile 130 HP elektrikli motoru tam kapasite ile şarj edemeyiz. Gerçi her zmaan yüzde 100 güç ile kullanmıyoruz ancak otobanda 140+ hızlarda yetmeyecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.