< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! İlk kez DH duyurmuştu (4. sayfa)
-
-
Bu veri iki motor da aktifken olmalı.
Pili bittiğinde 90 HP, 122nm torkla o süre iki katına çıkar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa DH duyurduysa o iş tamam.
-
Bu indirim alfa romeo tonale'yi etkiliyor mu bir bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BYD piyasanin içinden geçeçek. Diğerleri ve 2. el al satçilar düşünsün:D Fabrika açilinca daha da düşecektir alim gücüne göre. Ayrica 12 ay içinde kurulmasi gerekiyor sözleşmeye göre.
-
Hocam çok zekisiniz cidden. BYD ile anlaşma da olan bir durumu bu şekilde fikir olarak öne sürdüğünüz için kendinizle gurur duyun. Yav olmasi gereken bu zaten. Ne ilginç i. Devlet gel yatirim yap istihdam sağla bende sana yardimci olayim diyor. Kimse kimsenin kara kaşina kara gözüne iş yapmaz bu zamanda.
-
MG de ÖTV düştü mü ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben söyleyim kurulacak fabrikanın sözleşmesi bu şekilde. Sen bana istihdam sağla sen benim ülkemde fabrika aç bende sana satman için yardimci olayim. Kimse kimsenin kaşina gözüne birşey yapmaz. Bunu düşünemeyecek kadar küçük değilsinizdir.
-
Batan ve hiç bir kar marjı olmayan, %100 yabancı ve ithal olan, hiç bir yeri yerli olmayan, Tok'u BYD'ye peşkeş çekmeden önce ki bir kaç hamleden biri.
-
Byd üüretim tesisi kurulana kadar 3.000.000 geçer
-
Togg kullanicisiyim,bu hibritler iyi gibi görünüyor da, elektrikli kullanınca ne gerek var hibride diyorsun
gerçekten ne gerek var hibride, kısa menzilli togg al daha iyi 52kw batarya var, byd hibritin neredeyse 3 katı
byd hibrit de ,içten yanmalı motor ve şanzımanı boşuna taşıyor. Sorun olsa acaba elektrikli den mi içten yanmalı dan mı diye de ara dur.
Byd seal U tamamen elektrikli bundan iyidir ,bu hibritler elektrikli ye geçeceklere güven versin diye de , elektrikli nin tadını alınca keşke daha büyük bataryalı olsa diyeceklerde, iş işten geçecek, keşke sırf elektrikli alsaydık diyecekler
İlk siz duyurmuş olabilirsiniz ama editöryal olarak çok acemisiniz. Tabloda %20 ÖTV diye bir şey yok, BMW ve DS için %20'ye düşecek yazmışsınız.
Rekabet kurumunun normalde bu düzenlemeyi kabul etmeyip kapsamına düzeltilmesini istemesi lazım. Birilerinin cebi çok kabaracak anlaşılan.
Bence şehir içi kullanım için harika bir araç özellikle trafik yoğun hız yapılamayacak durumlarda sıfır benzin tüketimi ile çok tasarruflu olur.
Pilli oyuncakları 2. elde yok pahasına değer kaybeden zat-ı muhteremlerin çırpınışlarıni anlıyoruz. Araçlarını 2. elde satabilecekleri kitlenin aslında hybrid ya da phev araçlara kaçması büyük panik yaratıyor ve pervasızca saldırıyorlar. Elektrikli aracın yapabilecekleri ile phev araclari karşılaştırmak kötü niyetten öte ancak köylü kurnazlarinin yapabilecegi birseydir.
İsterseniz cimere yazın isterseniz insan hakları mahkemesine çıkın. Adamlar yatırım karşılığı elbette birtakım ayricaliklar talep edecektir, senin kara kaşına gelmiyor ülkene.
Ben tuketici olarak uygun kalitede uygun fiyatta araç getirsin gözüm kapalı byd alırım.
Avrupalıların kucağına oturmaktan zevk alan kitlenin yarınlar yokmuş gibi saldırması anlamsız bu noktada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 27 Temmuz 2024; 14:25:52 >
CarShow TVyoutubeNew BYD Han EV ( 2024 ) - Luxury Electric Sedan | Black Editionhttps://www.youtube.com/watch?v=FlgkZ8luaJE
bu aracı makul fiyata getirseler de alsak...:;)
-
arkadaşlar Çinlilere güveniyor musunuz hadi aracı aldınız normalde otomobil diğer elektronik ürünler gibi değil on yıllarca kullanılır, Çinlilerin size yedek parça sıkıntısı çektirmeyeceğinin garantisi var mı, bunlar bugün var yarın yok ona göre dikkatli olun derim çin otosu alırken.
-
Bir araca %20 üstü vergi vermem, Vergiler %20'ye düşene kadar şirket aracı devam.
-
Hocam ne olacak idi: Senin kasina gözüne mi hayran yatırımci. Dünyanın her yerinde bu böyle dır. Sasilacak ne var anlamıyorum. Forum un zeka ortalama si mi dusmus ne olmus:
Rabbım bu nasıl bir zeka: Hay maasallah sana: Büyük oyunu gormus sun:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X