dedim dayanıklıdır sorun çıkarmaz bi müddet 3310 kullanıyım dedim ve telefon şarj olmuyor diyorNasıl olcak bu şarj
quote:Orjinalden alıntı: maviates sarz aletin orjinalmi . sarz aletindende olabilir. şarj aletim orjinal pilde orjinal sanırım bi temazsızlık var
aynı sorun bendede oldu bataryayı çıkar telefondaki batarya pinlerine biraz bastırarak temizle sorun çözülür bu çözmezse pilin üzerinde telefonun üzerindeki pinlerin denk geldiği yerleri sil bu da olmazsa haber ver
quote:Orjinalden alıntı: kelmiker aynı sorun bendede oldu bataryayı çıkar telefondaki batarya pinlerine biraz bastırarak temizle sorun çözülür bu çözmezse pilin üzerinde telefonun üzerindeki pinlerin denk geldiği yerleri sil bu da olmazsa haber ver saolasın valla temizledim her iki tarafıda oldu
quote:Orjinalden alıntı: kelmiker aynı sorun bendede oldu bataryayı çıkar telefondaki batarya pinlerine biraz bastırarak temizle sorun çözülür bu çözmezse pilin üzerinde telefonun üzerindeki pinlerin denk geldiği yerleri sil bu da olmazsa haber ver Heyt be,kitaptaki en eski numaradır bu
Nostalji olsun diye kullanmak istemiştim şarj olmuyor uyarısı veriyordu,dediğinizi denedim şarj almaya başladı