Şimdi Ara

SARJ SÜRESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3g 8gb sahibiyim yeni sayılabılecek bi telefonum var normal kullanımda bile sarjım 18 saat cıvarı anca gidiyor (sadece telefonla konusarak ) hemen hemen hersey kapalı sadece 3g acık ama ınternete hıc gırmıorum birde telefonum jaılbreaklı cyida yüklü...

cydia sarj durumunu ne derece etkiler bilgisi olan varmı ?

• Bendede 3gs var senın 18 saat ıyı gıdıyomus dostum benımkıde jaılberklı o kadar gitmiyor. Ama ben ınternete fılan gırıyorum. Jaılberk olukça etkılıyor sarj suresını ama jalbreaksızde olmuyor.
  • Jailbreaklı cihazlarda şarzın çabuk bitmesinin sebebi cihazı çok daha fazla kurcalıyor olmamızdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Jailbreaklı cihazlarda şarzın çabuk bitmesinin sebebi cihazı çok daha fazla kurcalıyor olmamızdır

Oldukça mantıklı
  • Benim 3gs'min 15 saat bekleme 3.5-4 saat kullanım süresi var (3g açık).Jb'li..Ortalama da böyle birşey herhalde.Ama hiç kurcalamadığım sadece telefonla ara sıra konuştuğum zaman bir buçuk günü geçiyor.
  • normal kullanımda iphone telefonun en az 2 gun sarjının gıtmesı gerek diye düşünüyorum haksızmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turktrn

normal kullanımda iphone telefonun en az 2 gun sarjının gıtmesı gerek diye düşünüyorum haksızmıyım ?

En fazla deseydiniz normal derdim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb kablo şarj süresi?
    11 yıl önce açıldı
    Akü sarj süresi hesabı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.