Şimdi Ara

Şarj Süresi uzun olan telefon konusunda yardımlarınızı bekliyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır Philips 9@9 k Champion edition kullanıyorum
    Halen şarj süresi ortalama 20 gün gidiyor ancak telefonun dış yüzü deforme oldu ve piyasada kasa / kapak bulamıyorum, Başarı ile görüştüm servis süresi 2 aydan uzun sürebileceğini söylemesi üzerine yeni bir telefon almayı düşünüyorum

her yeri araştırdım, philips xenium serisi artık bulunmuyormuş, pazardan çıkmış alternatifler üzerinde duruyorum,

E2370 XCover Samsung diye bir modelin duyurusunu gördüm ancak piyasaya çıkmamış galiba internet sitelerinde de stokta bulunmuyor

bütçe 500 tl ye kadar

tek kriter şarj süresi olabildiğince uzun bir telefon arıyorum ( philips dışı çünkü bulunmuyor )

LG GX200 diye çift hatlı bir telefon var 1500 mA bataryası mevcut,

Başka Telefon önerebilecek/LG hakkında yorum yapabilecek yada samsungu nerede bulabileceğimi bilen kimse var mı ?

Yardımlarını bekliyorum
    Şimdiden Teşekkürler...

• 20 gün kadar şarji giden telefon bilmiyom bende babama philips almıştım da 10 gün kullandı şarji hic bitmemişti teknosa'ya geri iade etmiştik gözleri görmüyodu :-D
    Bildiğim j105i naite var ama oda 1 hafta anca gider :)
  • Çok uzun şarj süresi istiyorsan mecburen Philips ile modeleri ile devam etmelisin. Philips ler bu konuda gerçekten çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo
    Çok uzun şarj süresi istiyorsan mecburen Philips ile modeleri ile devam etmelisin. Philips ler bu konuda gerçekten çok başarılı.

Başarılı olmasi cok normal, telefonda tasarım ve kullanımdan cok şarj'a önem veriyolar, tel bos iken 50 gr, bataryayı takınca 130 gr :-D 5110 gibi kalın oluyo telefonları :-D xenium biseydi aldığım telefon vga kamera filan vardi :)
  • Aslında bir bulsam direkt Philips ile devm ediceğim ama yok hiç bir yerde yok
    ne mağazalarda ve bayilerde ne internette yok bulan varsa stok yapacam artık :)

Diğer arkadaşada cevaben bu 9@9 k championda 1850mA batarya var ve ortalama 20 gün gidiyor hem de 3 yıldır. Çok çok memnundum telefondan...
  • Evet hocam philips modellerinden devam etmelisin mecburen
  • kolay kolay nette philips bulamazsınız gidin turkcell bayilere falan orda kampanyal ıucuz fiyatlara ublabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • j105 te 3g var modem özelliği var mı max hız nedir
    quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

20 gün kadar şarji giden telefon bilmiyom bende babama philips almıştım da 10 gün kullandı şarji hic bitmemişti teknosa'ya geri iade etmiştik gözleri görmüyodu :-D
    Bildiğim j105i naite var ama oda 1 hafta anca gider :)
  • Philips in diğer serilerine bakabilirsin yada 500 tl ye nokia e71 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

Philips in diğer serilerine bakabilirsin yada 500 tl ye nokia e71 öneririm

e71 o kadar uzun gitmiyor hocam
  • Şarj için philips ama piyasada bulmak çok zor onun için samsung moderllerine bakmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: We33

Şarj için philips ama piyasada bulmak çok zor onun için samsung moderllerine bakmalısın

Katılıyorum ve ayrıca sadece kriterin şarjın uzun gitmesi mi? Heralde bi şarj edip 10 gün priz bulmakta zorlanıyosun? Fiyat aralığı olarak ta bişey belirtirsen arkadaşlar daha fazla yardımcı olabilir...
  • Telefon aldın mı? Tercihini ne yönde kullandığını merak ettim.

4 gün sonra sipariş ettiğim LG GX200 model telefonum elimde olacak. Ben de senin gibi şarjı uzun giden ve özellikle çift hatlı bir telefon istemiştim.
  • lgde benim yasadigim sarj sorunu var hocam onceden bir daha lg almam hayatta basima geldi sorun bir daha gelmesini istemem acikcasi keske lg almasaydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

lgde benim yasadigim sarj sorunu var hocam onceden bir daha lg almam hayatta basima geldi sorun bir daha gelmesini istemem acikcasi keske lg almasaydiniz

Ne kadar önceden yaşadınız bu sorunu bilmiyorum ama lg nin eskiden ürettiği piller ile şu an yeni modellerinde kullandığı piller çok farklılar. O yüzden inşallah bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Çok kullanımda bile bir hafta gidiyormuş şarjı. Bir çift hatlı telefon içi çok çok iyi bir değer bu.
  • se w995 idare eder.tabi özelliklerini az kullanarak 1 hafta gider.philips x518 cikacakmis galba.ama ne zaman cikar ne olur arastir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgkce

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

lgde benim yasadigim sarj sorunu var hocam onceden bir daha lg almam hayatta basima geldi sorun bir daha gelmesini istemem acikcasi keske lg almasaydiniz

Ne kadar önceden yaşadınız bu sorunu bilmiyorum ama lg nin eskiden ürettiği piller ile şu an yeni modellerinde kullandığı piller çok farklılar. O yüzden inşallah bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Çok kullanımda bile bir hafta gidiyormuş şarjı. Bir çift hatlı telefon içi çok çok iyi bir değer bu.

hayirli olsun hocam ne diyelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.