Şimdi Ara

Sarjla ilgili bir sorun(N70)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tel'i sarja koyunca, sarj olup tamamlandıgında saj cihazının telefona giren kısmına yakın yerden kabloyu hahif oynattıgımda(elim falan carptıgında mesela) tel tekrar sarj olmaya baslıyor acaba sizde de öyle mi yoksa bir temassızlık mı var?
    tesekkürler

• sarj tamalandiginda demissin, peki sarja yeni taktiginda rutin ilelerken de oluyormu. ama buyuk ihtimal temassizlik. yada eger tam dolduktan sonra telefonla oynuyorsan halen sarzdayken bir anlik bosalip doluyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

sarj tamalandiginda demissin, peki sarja yeni taktiginda rutin ilelerken de oluyormu. ama buyuk ihtimal temassizlik. yada eger tam dolduktan sonra telefonla oynuyorsan halen sarzdayken bir anlik bosalip doluyordur.

sarja yeni taktıgımda olmuyor arkadasım ama sarj tamamlandıgında kabloya dokundugumda oluyor tusa dokundugumda da oluyor sadece tusa dokundugumda yapsa anlayacagım dedigin gibi bir anlık bir bosalmayı algılayıp tekrar yüklüyor olabilir diyecegim ama kabloya dokununca da aynı tepkiyi gösterince icime süphe düstü aksilik teli alalı da 1 hafta olmadı
    sagolasın yardımın icin olmadı bir servise ugrarım artık
  • Sen bu işten kıllandın belli, benim tavsiyem daha fazla gecikmeden, atla metroya, aşağıdaki tükkana gir, bunun şarjı böyleyken böyle de, birazcıkta üstüne ekle Yenisiyle değiştir gel derim, Tabiki cihazın ilk alındığı gibi temiz ise. Yani ben bu tip kıl durumlarda cihazı değiştirdiğimi bilirim, hemde bi çok sefer!

Fotoyu neyle çektim bil bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Sen bu işten kıllandın belli, benim tavsiyem daha fazla gecikmeden, atla metroya, aşağıdaki tükkana gir, bunun şarjı böyleyken böyle de, birazcıkta üstüne ekle Yenisiyle değiştir gel derim, Tabiki cihazın ilk alındığı gibi temiz ise. Yani ben bu tip kıl durumlarda cihazı değiştirdiğimi bilirim, hemde bi çok sefer!

Fotoyu neyle çektim bil bakalım

abi sen ne yaptın ya bi kere daha kahroldum simdiwalla aldıgım yere gitsem büyük ihtimal geri almazlar telde hicbirsey yok ama ekrandaki jelatini cıkardım yani.Bundan baska bir sorun yok belki normal bir durum ama insan bir kere kıllandı mı kafasından atamıyor ya da en azından ben öyleyim.olmadı yarın bir necatipeye(genpaya)ugrayacagım hem versiyon da yükseltmis olurum.onlara da güvenip veremiyorum 10dk'lık bir versiyon yükseltmek icin tele 1gün el koyarlar pek de özen götermedikleri icin de tel cizik icinde kalır diye korkuyorum.Keske bir dogubank da burda olsaydı

• Bencede kıllanma, kullan öyle, ayrıca genpa mempa gidip oralarda rezil olma, kızılaya gidersen, dal bir Nokia Cluba 10 dakkada yüklet çık. Doğubanka gerek yokki, cihazın garantili, ücretsiz yükletirsen her yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Bencede kıllanma, kullan öyle, ayrıca genpa mempa gidip oralarda rezil olma, kızılaya gidersen, dal bir Nokia Cluba 10 dakkada yüklet çık. Doğubanka gerek yokki, cihazın garantili, ücretsiz yükletirsen her yerde

Nokia club'lar yapıyor muydu?bunu yeni ögrendim.dedigin gibi yapayım abi hic takmayayım kafaya o zaman.zaten ben gece yatarken sarja koyarım alıskanlıktır hep .gece de kurcalamam zaten.sarjı bitecekse bile aksama dogru bitirmeye calısırım gün icinde hic vaktim olmuyor cünkü.sagolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bilmiyordum, o yüzden götürüp kızılayda KVK ya verip, saatler sonra tekrar gidip geri alıyordum, en son seferde cuma verip pazartesi al dediklerinde, başka alternatif ararken buldum

Sen çayını içene kadar yapıyorlar Nokia Club da
  • K750i ile çekmişsin ilk fotonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.