< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (74. sayfa)
-
-
FAKIR Bolt X Plus Aqua 8472 kullanan var mıdır? memnun mudur ? şimdiden teşekkürler
-
Ben burdan araştırarak aldığım hiçbir şeyden memnuniyetsizlik yaşamadım. Bence kafanizda 3..4 model belirleyin gidin mediamrkt gibi cesitin çok olduğu yerde bizzat deneyin. Ben böyle yaptım jet60 digerlerine göre çok avantajlı göründüğü için bunu aldım internetten alsaydim aklımda illaki bir acaba olurdu.
Zaten yakında onun da fiyatini 10 bin bandına çekerler. Bu kadar uygunken internette yabancılar hariç inceleme videolarının olmayışı çok ilginç. Samsung inceleme kanallarına para yedirmiuor heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle güle güle kullanın. Ürünle ilgili bir sorum olacaktı.
Yaptığım incelemede net bir bilgi bulamadım. Süpürgede yer alan filtre(ler) sarf şeklinde belirli periyotlarda değişimi gerekiyor mu acaba?
Çünkü markanın yedek malzeme desteğinin zayıf olduğunu başka ürünleren tecrübe etmiştim.
-
Samsung Jet 60 veya 70 kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Süpürgelerde yer alan filtre(ler) sarf şeklinde belirli periyotlarda değişimi gerekiyor mu acaba? Yaptığım incelemede net bir bilgi bulamadım.
Çünkü markanın yedek malzeme desteğinin zayıf olduğunu başka ürünlerinden tecrübe etmiştim.
-
Filtrelerin değişmesine gerek yok. Bez olan filtre 3 ayda 1 yıkanırsa uzun yıllar kullanılabilir. Bence filtre sistemi oldukça iyi.
-
Yalnız araç temizliği için şu uzun esnek aparat şart gibi.
Merhabalar
Bosch, Philips ve Dyson arasında mantıklı olan model ve sıralama nasıl olmalıdır sizce?
Üründen memnun musunuz? Birkaç aylık deneyim sonucunda ürünün gördüğünüz kadarıyla artıları eksileri nelerdir?
-
Çok memnun hanım koltuk moltuk vs baya bi toz çıkarıyor iyiki almışız. Arnicanın büyük süpürgeside iyiydi buda iyi çıktı. Önceki şarjlı süpürge grundigdi şarjı çekişi bunun grundigi 2ye katlar. Bitonda aparat geliyor galiba diğer markalar aparatları parayla satıyor bunda beleş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 24 Ağustos 2023; 15:1:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dik süpürge almak istiyorum ama dyson v15 ler epeyce tuzlu. Var mı başka tavsiyesi olan ?
-
Son bir iki sayfada tavsiye çok, geriye doğru okuyun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sık sık birkaç sayfa geriden okumaya çalıştım ama buradaki en büyük problem benchMark yok karşılaştırma her şeydir,
Tabii iki tane ürün alıp da karşılaştırabilecek kimse yok haliyle onu da anlıyorum Yani memnunum deniyor da neye göre memnunsun, Beklentin Kaç paraya Ne almaktı, vs..
belki aynı paraya başka bir şey kullansan Oha bu bundan çok daha iyiymiş diyeceksiniz..
karşılaştırma lazım )))
Burasının forum olduğunu unutuyorsunuz, detaylı inceleme için youtube videosu izleyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
unutmam hocam))
2007den beri donanım ses sistemleri foto video vs birçok konuda incelemelerim, benchmarklarım var forumda , tabi ne zaman ki herşeyi en iyi bilen yeni nesil geldi Biz de bu incelemeleri yapmayı bıraktık
youtube videolarına da baktım burayı da okudum kafam karıştı, philipsin modlelerinde bataryayı değiştirmek münkün mü onu anlayamadım henüz mesela
Samsung Jet70
Dyson v8
Dyson v10
Arncia Solara modelleri arasında kalmış vaziyetteyim. Forumcular ne önerirsiniz? :)
Araştırmalarım sonucu Samsung'un yedek batarya sorunu kafamı kurcalıyor aslında. Yedek batarya işini çözebilsem kendisine daha yakınım diyebilirim.
Son günlerde popüler bir ürün olduğu için bu karşılaştırma faydalı olur umarım.
-
Aralarinda yedek parca fiyatlarini arastirin. En uygun parcali urun hangisi ise onu alin. Bende solara ve v8 var is yerimede bosh aldim bence solara ve bosh dusunebilirsiniz. Bosh dememdeki sebep bataryasinin kendi icinde universal olmasi arnicayi sevmemin sebebi parcalari uygun ve ulasilabilir olmasi. Evimde arnica kullaniyorum. Dysonu anneme verdim. Ben hic keske dysonu degilde arnicayi verseydim demedim. Cekislerini test ettim. Koltuk ve halida arnica acik ara ondeydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arnica ile ilgili sorum olacak hocam cevaplarsanız çok sevinirim.
Turbo başlık sizce yeterli mi? Çok seyrek fırça yapısı var gibi geldi bana.
Ayrıca batarya değişimi nasıl oluyor tak-çıkar batarya mı var yoksa değişim için bir usta eli mi değmesi lazım?
-
Turbo hali baslikla v8 ve arnicayi yatak ve koltuk denemesi yaptim arnica cok daha fazla tuy topladi esim bile arnicayi istedi. Sebebini v8in birkac nesil eski cihaz olmasina yordum. Satici zaten muadili v12 demisti. Fakat sert zemin basligi denemedim. Gerek gormedim denemeye. Batarya tak cikar degil vida ile mudahale ediliyor. Sormak istedigin baska birsey olursa cevaplayabilecegim sorabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet--__ -- 27 Ağustos 2023; 21:58:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X