Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
170
Favori
403.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, 2 gün önce bende jet 70 aldım,bugün cihazi test ettim. Orta seviyede kuru zemin basligi takiliyken 25dk kullanabildim. Sizde ki urunde orta seviyede kac dk gidiyor. 25 dk olmasi biraz üzdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnt84 -- 4 Eylül 2023; 21:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, maksimum onbin TL'ye kadar süpürge bakıyorum. Samsung jet 70, Bosch unlimited 8 ve LG A9N-Lite arasında kaldım. Bosch ve Samsung arasında bu başlıkta karşılaştırma yapılmış. Ancak LG hakkında inceleme göremedim. LG'nin bu modeli nasıldır? Jet 70'e alternatif olur mu? Jet 70'de led olmaması, ortalama kullanım süresi ve yedek batarya hususlarından çekiniyorum. Fakat kullanımının Bosch'a göre daha rahat olduğu belirtildiği için LG hakkında yorum bulamazsam muhtemelen jet 70'i alacağım. Teşekkürler.

• Cnt84 C kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Ben 100-0 testi yapmadım hiç. Ama yaklaşık yarım saatte koltuklar dahil bütün evi bütün başlıkları kullanarak pili bitmeden süpürüyorum. Halılarda orta, sert zeminde düşük ve koltuklarda minimum/orta seviye karışık kullanıyorum. Ürün zaten motorsuz uçlarla minimum ayarda 40 dakika vadediyor. Motorlu başlıkla ortada 25 dk. çok normal. :)

• Serdarowsky kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim… yalniz yasiyorum Evim 3+1 dublex 120mt2, evde hic halı ve cok fazla eşyam yok 2 oda hala boş 7 ay oldu taşınalı. Bu süpürgeyi robot süpürgenin yanına almıştım. Sert zeminde minimum modda kullansam,tam yeter sanırım. Robot süpürge oldugu icin Çok fazla kullanmayacagimi dusunerek aldim ama yine de icime sinmedi. Ürünü mediamartktan aldım. Sadece kutusu açık kullanilmamis outlet urundu,posetleride acilmamisti garantisi 1 seneydi bu yuzden +2 sene kasko yaptirdim. garantisi 1 eylul 2026 oldu. Toplam 8200 tl ye geldi. Cihaz uzerinde ki Tüm jelatinleri duruyo,hic birini sökmedim,sadece 1 defa sert zemin basligi 25dk kullanildi,biraz dusuneyim bu sekilde belki satarım. 8000tl ye satilir sanirim.

• Sudolfin kullanıcısına yanıt
    LG A9N-Lite modelini tavsiye etmem. Diğer modellere göre daha hafif ve fiyatı uygun olduğu için anneme almıştım. Bir yılı aşkın süredir kullanıyor fakat çok memnun kalmadık. Çekim gücü yetersiz geldi, bataryası çabuk bitiyor, toz haznesi çabuk doluyor ve sadece halı başlığı mevcut, ev parke ve taş ağırlıklı olduğu için sorun oluyor. Bunların dışında tutuşu ve malzeme kalitesi çok iyi bugüne kadar gücü dahilinde sorunsuz çalışıyor. Ana makine olarak kullanılmayacaksa alınabilir. Kendim LG A9K-Pro modelini ana makine olarak kullanıyorum ve oldukça memnunum kullanması çok keyifli. Dyson modellerine eş hatta bazı yönleriyle üstün bir model diyebilirim. Çekim gücü yüksek çift bataryaya sahip, oldukça sessiz çalışıyor, toz haznesi sıkıştırılabildiği için çabuk dolmuyor, halı başlığının yanısıra sert zemin başlığı da mevcut. Bir ara kampanyası vardı yatak başlığı ve mop başlığı hediye veriliyordu. Toz haznesini boşaltmak pratik ve bütün filtreleri suda yıkanabiliyor. Yalnız fiyatı biraz çok. Fiyatı daha uygun olan yine çift bataryalı LG A9N-Core modeli de düşünülebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok teşekkür ederim. LG'nin hoşuma giden yönü sarj standı oldu. Duvara monte etmeye gerek kalmıyor. Dikey süpürgeyi robot süpürgenin yanına alacağım. Jet 70 ile LG arasında kalmıştım. Core modeli biraz bütçemi aşıyor maalesef. Lite modelinde ortalama kullanım süresi hakkında bilginiz var mı? Bir de süpürgelerin halıya yapışıp kaldığı bu nedenle süpürmenin zor oldugu yönünde yorumlar gördüm. Bu konuda bilginiz var mı?

• Sudolfin kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Evet standı çok kullanışlı ve sağlam. Hem pro hem de lite modelinde aynı batarya var ve yaklaşık 3-4 saatte tam şarj oluyor. Tam şarjla normal modda 30-40 dakika çalışıyor güç modlarında bu süreler yarıya kadar düşüyor. Lite modelinde ilk aldığımızda tam şarjla sadece normal modda 180 metrekare 4+1 evin tamamını süpürebiliyorduk ve hala şarjı kalıyordu. Şimdilerde ucu ucuna süpürebiliyoruz. Hatta arada güç yada turbo modunu da kullanırsak 10-15 dakika sonra şarjı bitiyor. Bendeki Pro modeli ile 130 metrekare evimin tamamını tek bataryayla normal ve turbo mod kullanarak rahatlıkla süpürebiliyoruz. Halıya yapışma olayına Dyson V15 modelinde şahit oldum dediğiniz gibi süpürürken halıya yapışıyor. Bu durum süpürmeyi biraz zorlaştırıyor ama güçlü temizlik hissi veriyor. LG nin iki modelinde de halıya yapışma olayı olmuyor hatta bu makine hiç çekmiyor diyorsunuz ama toz haznesine baktığınızda iyi çektiğini anlıyorsunuz. Tozları anında çok güçlü çekiyor ancak çöp ve küpürleri başlıktaki döner fırça yardımıyla üzerinden birkaç defa gittikten sonra alıyor. Turbo modda ise ince halılara yapışarak kaldırabiliyor. Halı başlığı fırça yapısından dolayı halıya yapışmıyor hatta sert zeminlerde hiç iyi çekmiyor. Core modeli ile Lite modelinin gücü aynı Pro modeli daha güçlü. Core modelinde farklı olarak çift batarya ve ekstra başlık var. Lite modelini tercih edip hariçten zemin başlığı satın alabilirsiniz.
    Dilim döndüğünce LG deneyimlerimi yazmaya çalıştım umarım faydalı olabilmişimdir. Samsung modellerini deneyimleme şansım olmadığı için kıyaslama yapamıyorum.

• Arkadaşlar 2 sene önce aldığım Youmi marka elektrikli dikey süpürge çekmemeye başladı. Garantisi de bitti. Bunu nereye tamir ettirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

• Jet70 bizi çok rahatlattı. Emiş gücü önemsiz, olay başlıkta bitiyor arkadaşlar. Elektrikli süpürge o gücüyle çekmiyormuş hiçbir şeyi. Bu cihaz min modda ev araba koltuk halı tek geçişte saç, kedi tüyü ne varsa alıyor. Tek problem yedek parça sıkıntısı gibi görünüyor simdilik. Garanti suresi içinde o da problem sayılmaz aslında. Mediamarkt 9bin tlye 9 taksit ve 500 worldpuan hediye ile almıştık. Dikey süpürge düşünenlere tavsiye ederim.

• Selam dostlar, robot süpürgem var, yanına yardımcı olarak dikey süpürge alayım diyorum. İki seçeneğim var. Hangisini önerirsiniz?

1-Bosch unlimited 6

2-Samsung Jet 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crukosu -- 10 Eylül 2023; 19:53:20 >
  • Bu tür süpürgelerde kolay kolay hiçbir zaman komple evi dip köşe temizlik yapma olayı olmuyor. Sebebi her an alıp kullanıldığı ve kirleri temizlediğiniz için 30-40 dk. sürekli kullanım olmuyor. Gördüğün tozu kiri al süpür yerine koy, kullanım bu şekilde. O yüzden 40 dakika 25 dakika filan çok takılmayın. Her an kullandığınız için kesintisiz 30 dakika gerek kalmıyor. Samsung jet 60 kullanıyorum çok memnunum. 70 i de tavsiye ederim, onda fark 2 başlık fazla. 70 in Mini turbo başlığı bana çok etkili gelmedi ama süpürge güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 12 Eylül 2023; 12:24:32 >
  • sama kullanıcısına yanıt

Yazılanlara kesinlikle katılıyorum. 4800 tl aldığım jet-60 dan alığım performanstan çok memnunum. Hergün 5 dk kullanıyorum iki çocuklu bir evde 5 dk yeterli oluyor.Sürekli kullanıldığından evde toz birikmiyorum.

• Samsunglarda boschta olan uzun esnek koltuk arası aparattan yoktu, kendileri de satmıyor. Ben de internetten 150.tl ye sipariş vermiştim aracı olanlar icin sonuç mükemmel.
    Bu aparat olmadan araç temizliği zor.

• jaguar19 kullanıcısına yanıt
    Nerden sipariş verdiniz link atar mısınız..
    Bir de samsung jet 70 in koltuk başlığı fırçalı değil, dönen kısım biraz içeride kaldığı için tam verimli olamıyor bence, başka bir alternatif varsa onu da bulsak, öğrensek iyi olur.

• https://www.hepsiburada.com/sunshinee-meme-32mm-35mm-adaptor-hortum-seti-temizleyici-kafa-emme-elektrikli-supurge-icin-esnek-ekstra-uzun-catlak-hortumu-yurt-disindan-p-HBCV00003Y7MGE

Bunu aldım ama aldığımda indirimliydi.

Amazonda da Hoover marka vardı sanirim ağzı büyük ihtimalle uyar o da olabilir. Sonuçta çoğu sıkışarak giriyor.

Bize en çok standart turbo başlık bır de esnek koltuk aparatı lazımdi bu aparat jet70 de de yoktu zaten onun için jet60 almistim. Aradaki farkla 3 yıl extra garanti yaptirdim. Bu yuzden diğer aparatı bilmiyorum.

• Arkadaslar karcher vc6 mediamarktta 13k tavsiye edermisiniz?
    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

• sama kullanıcısına yanıt
    Benim jet70 alma sebebim hem rengiydi, hem de sert zemin başlığı. Sert zemin başlığı olunca en düşük güçte bile tek seferde tozu alıyor süpürerek. Küçük süpürme başlığı da koltuk süpürmede epey işimi görüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam arkadaşa bosch almak için gittik hatta ben önerdim. Sonra orda duran jet-70 i denedik. ardından karcher black decker fakir vs hatta dayson v15i denedik. Hepsini turbo modda çalıştırdık. Aralarında en iyi vakumlayan ve çeken samsung oldu. Arkadaşında kafası karıştı. Almadan döndük. :)

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    Bu arada jet60 ve jet70 samsungun en düşük güçlü süpürgeleri :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adam nasıl motor koyduysa fena cekiyor gerçekten.
    Dysona bütçe yetmedigi için bakmadık yalan yok ama Bosch mus fakirmis unuttuğum birkac marka daha var hepsi reyonda yer musayit olduğu için baktım Samsung tokatliyordu reyondaki de emiş gücü fiyatına göre çok yüksek demişti. Ben Bosch almak için gitmiştim yerinde görünce işler degisti tabi
    Sanırım eloktrolux şu o da çok iyi çekiyordu ama çok pahalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 20 Eylül 2023; 21:2:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.