Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
170
Favori
403.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala süpürge arayışında olanlar gönül rahatlığıyla jet-70 alabilirler. Ben samsung seven biri değilim ama gerçekten çok başarılı süpürgeleri. Hatta çekiş gücü aynı olması sebebiyle jet-60 da alabilirler. Evde ve arabada kullanıyorum çok memnunum. Diğer markalara bakmanıza gerek yok. Samsung ilginç bir makine yapmış. Filtreleme sistemide çok başarılı. Piyasada bu makine tükeniyor stok sıkıntısı var.

• Jet 70 nerede satılıyor :/ çok az platformda var :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Miele cat dog c1x kullaniyordum urun cok hantal o yuzden sattim hic kullanamiyoruz cunku. S7 max var zaten ama iyi bi dikey supurge almak istiyoruz. Dyson 25 bin veresim gelmiyor acikcasi. O yuzden max 10 civari bi supurge alalim diyoruz dikey. Cok agir olmayan,Guclu bir alet oneriniz varmidir?

gidip v8 mi almak mantikli 10 bine yoksa philips samsung yada xiaomi g11 felan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zRx Z kullanıcısına yanıt

Fiyat iyiymişte gerekli bişeymi bilemedim.

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    greenote emiş gücü bundan daha yüksek (200 watt, 23000 pa) , 4400 tl civarı.

amazon
    Greenote Akülü Elektrikli Süpürge, 23000Pa Güçlü Emişli Hafif Çubuk Elektrikli Süpürge 35 dakika Uzun Çalışma Süresi, Çıkarılabilir Pil, Ev Araba Sert Zemin Halı Evcil Hayvan Kılı için Arada El Vakumu
    https://www.amazon.com.tr/Greenote-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge-23000Pa-%C3%87%C4%B1kar%C4%B1labilir/dp/B08T5WSLZL/ref=sr_1_3?keywords=Greenote&qid=1695385560&sr=8-3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• muslucus kullanıcısına yanıt
    samsung 'un sitede 11500 tl.

https://shop.samsung.com/tr/jet-70-vs15t7036r5-dikey-pratik-elektrikli-supurge-jet-siklon-turbo-aksiyonlu-firca-dijital-ekran/

• jet-85 kullanan var mı ? çekim gücü 60 ve 70e göre 2 kat görünüyor.

15 bin tl fiyatı var.

• babadol kullanıcısına yanıt

emin misin ? yukarda paylaştığım jet-85 ve Tr'de henüz olmayan jet-90 daha yüksek gözüküyor ?

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

aklıma geldi.

https://www.instagram.com/p/CxUz_HEo3CL/

• arnica solara, 10 bin tl fiyatı var, 400 watt çekiş gücü diyor, bu da baya iyi, dursun şurda.

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye
    Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiyewww.n11.com
    Arnica ET13450 Solara Şarjlı Dik Süpürge Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/arnica-et13450-solara-sarjli-dik-supurge-32240663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 22 Eylül 2023; 16:8:29 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

1100 lira diyor batarya. gönderemiyorsa neden satışta?

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

hocam ürün geldi mi ? memnun musunuz ?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte jet 70 için en düşük dedim yanlış anladınız sanırım aynı şeyi söylüyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babadol kullanıcısına yanıt

pardon hocam, en ve güçlü kelimelerini görünce pozitif vurgu var sandım, en zayıfı denilebilir özetle. Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye 

Merhaba, bugün aldık. Henüz kutusunu açma şansım olmadı. Sanırım Türkiye'de ilk alanlardan biri olduk. Deneyimleme imkanım olduğunda buradan paylaşacağım.

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-muradov -- 22 Eylül 2023; 17:12:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben bu ürünü amazondan alamıyorum. sürekli sipariş iptali diye hata alıyorum. TC, kart no vs. hiçbir yanlışlık yok. sebebi hakkında bilginiz var mıdır? ya da başka biryerden almamızın imkanı ?

• mahoonur kullanıcısına yanıt
    amazon desteğe yazın isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.