Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.386
Cevap
170
Favori
403.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim. İnternete bakınca arnica performans ve yedek parça konusunda üzmeyecek gibi görünüyor.

Yarın Samsung yetkili servisi arayıp bu yedek parça işini bir soracağım. Eğer elimizde yok vs derlerse arnica'yı almayı düşünüyorum. Samsung jet 70 denilene göre başarılı fakat 2-3 yıllık bir ürün ve TR'de hala yedek parça satışı yok gibi görünüyor. Avrupa'da ise yedek bataryası 120dolar civarı. Aynı durumda olan arkadaşlar için de bir referans olur umarım.

• weSt` kullanıcısına yanıt
    Performans olarak hic keske demedim. Diger markalar nasildir bilmiyorum ama ilk mesajlarimda dedigim gibi supurge ile toz cekiyoruz. Mikroorganizma cekmeyecegiz. İs yerimdeki bosh 6 serisi ve gercekten arnicadan daha az gucu var fakat ida tozu cekiyor bunlarda. Bu konuda tercih sebebi tamamen yedek parca olmali. Gerisi supurge iste hepsi o veya bu sekilde cekiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Jet70 aldık yaklaşık 1 hafta oldu cidden güzel. Robot süpürge ile güzel kombinasyon oldu. Halıyı çok çok iyi süpürüyor. Zeminde robot işi bitiriyor zaten. Halıyı da jet70 ile temizliyorum. Filtreleri de Miele ile temizleyip noktayı koyuyoruz 😅

Bu arada süpürgenin tek sıkıntısı boru ile ünite birleşim noktaları plastik sanki zorlasan kırılacak gibi umarım ilerde sıkıntı çıkarmaz onun haricinde uçuk kaçık para vermeye gerek yok diye düşünüyorum sizde bu kombinasyonlarda kullanacaksanız.

Not:Evde iki kedi var 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

Robot süpürge ve kedi bizde de mevcut hocam. Aklımdaki kullanım dediğiniz gibi halı, koltuk ve araba temizliği olacak aslında. Robot süpürge fayans ve parkede her işi görüyor zaten.

Peki siz bu yedek batarya, yedek parça konusunda bilgi alabildiniz mi? :)

Ben pazartesi onun bilgisini alacağım hocam. Hatta varsa direkt satın alıp yaklaşık yüzde 40 şarjla saklayacağım. Bir de uzun borusundan almayı düşünüyorum birleşim yerleri sıkıntı heran kırılacak gibi duruyor.

Yedek parça sıkıntısı çekeceksek eyvah koskoca Samsung getirmiyorsa iki kere eyvah.

• ELECTROLUX Hygenic 800 modelini kullanan var mı? dönen fırçayı temizleme özelliği sadece bu markada varmış, o yüzden istiyorum ama internette pek incelemesi bulamadım, modelle ilgili bilgisi olan var mı?

• Samsung jet 60 için yedek batarya güncel fiyatını öğrenebilen var mı? ben iki servistende öğrenemedim. Çağrı merkezi zaten bilmiyor. Yazdığım linkte fiyat var ama oda 3500 tl gibi bir fiyat max. 3 sene sonra bataryanın verimi kullanıma bağlı düşecek ve yedek parça hem yok hem pahallıhttps://www.samsung.com/us/home-appliances/home-appliances-accessories/vacuums/samsung-jet-60-replacement-battery-vca-sbta60-xaa/

• Merhabalar herkese...

Philips AquaTrio 9000 serisini almaya çok yakınız...

Ne dersiniz? Tavsiye eder misiniz acaba..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Batarya 3000 ₺ filtre 400 ₺ fiyat aldım hocam.

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

Bosch un hangi modelini kullanıyorsunuz?

Samsung'un yedek bataryası bulunamadığına ait forumda yorumlar okudum. Ama şu anda da bulunamama sorunu var mı? Ben almadan önce konuştum Samsung'la ve yedek parçalarını servisleri aracılığıyla sattıklarını öğrendim. İnternette bu yüzden bulamıyoruz. Servisi aradığımda da ellerinde vardı ve 1 ay önce fiyatı 2500 liraydı. Ama ürünü kullanmaya başlayınca yedek bataryaya ihtiyacım olmadığını gördüm ve almadım.

Tam şarjla tüm evi süpürebiliyorum. Tabii ki kullandıkça kendinizi ayarlayıp gereksiz güçte kullanmazsanız yetiyor. Halılara orta, sert zemine de minimum yeterli oluyor.

Emiş gücünün çok iyi olduğunu söyleyemem. Bosch Serie 7'nin emiş gücü bariz daha yüksek ancak hem halı, hem sert zemin, hem de koltuk ve yataklar için motorlu başlıkları olduğu için Jet 70'in yüksek emiş gücüne de ihtiyacı olmuyor. Şurayı alamadı dur kademe arttırayım demedim bugüne kadar.

• Herkese merhaba, dyson v11 slimm diye bir model var. Orjinal mi diye epey araştırdim cunku dyson sitesinde goremedim. Daha sonra Urunun asyali insanlar icin uretilmis oldugunu,sadece boyutunun kisa oldugunu ogrendim. Dyson sitesinden bolgeyi asya secerseniz urunun satista gözüküyor. Size sormak istedigim bu urunden kullanan varmi? 8000 tl civari fiyati var? İlerde sorun yasarmiyim,garantisi yok cunku. Evde robot süpürge var,sadece supurgenin girmedigi yerleri ve koltuk üstleri temizligi icin kullanicam.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Unlimited 8 gen 2

• unnamedist U kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt

Batarya için 2400 lira fiyat aldım hocam. Urfa'dan fiyat alamayınca Antep'i aradım kendileri bu fiyatı verdiler.

Not düşmek adına;

29.08.2023 tarihinde Mediamarkt üzerinden 8999tl/9taksit ve 500tl Worldpuan kampanyasından faydalanarak Jet70 modelini aldım. İyi forumlar.  

• Serdarowsky kullanıcısına yanıt

Bosch ultimate 7 den memnun musunuz ?

• Samsung jet 60-70 farketmez Mediamarketten veya aynı hizmeti sunan yerlerden alanlar extra 2..3 yıl sigorta yaptırmadı mi zaten?
    Burda da yazanlar oldu 2 yıl cihaz garanti üzerine 3 yıl daha ekleniyor cihaz hem 5 yıl garantili oluyor hem de bir defaya mahsus pil değişimi var. Yani 5 yılın sonunda cihaz yeniden sıfırlanıyor.
    Pil 2500 TL ama ilginçtir ek garanti 1500 TL civarı.
    Ordaki bayan da konuya hakimdi pilinin bu fiyata olduğunu extra garantinin kesinlikle çok mantıklı olduğunu söylemişti. Sözleşmeyi okudum gerçektende pil değişimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Ağustos 2023; 22:23:45 >
  • Arkadaşlar merhaba.

6 binden fazla olmamak kaydıyla markası önemli olmayan, fiyat/performans ürünü şarjlı süpürge arıyoruz. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt

Ben Jet 70 kullanıcısıyım. Bosch tanıdığımda var, kısa bir kullandığımda Jet 70'de karar kıldım.

Bosch emişi daha güçlü, koltuk altları için bükme bağlantısı ve çift pilli paket seçeneği olmasına karşın daha ağır, toz boşaltma ve filtre temizlemesi bana göre daha zahmetli ve kutu içinde sadece bir tane motorlu başlığı var.

Jet 70'i daha hafif olması, 3 motorlu başlığı olması, ultra ince toz filtresi hariç diğerlerinin yıkanabilmesi, aldığım dönemde toz boşaltma istasyonu hediye etmesi ve öğrenci indirimi olması sebebiyle tercih ettim.

Tabii ki artılar ve eksiler kişiden kişiye değişir.

• Serdarowsky kullanıcısına yanıt

Anladım.

Süpürge olayını Dyson alarak nihailendirdim.

Yine de sağ olun verdiğiniz bilgi için...

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.