Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
170
Favori
403.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz once stoga girince bende samsng shop dan jet 75e aldim. Iyi ettim diye dusunuyorum. 12999 a aldim. Epeyce baslik var ve de jet 70 den daha guclu.
    Dyson v10-12 alsammi dedim ama samsunglardanda memnuniyet cok yuksek genel olarak ki severim markayi. Bide toz haznesi aldm sitesin 499 tl su an. Kullanan vs varmi supurgeyi

Aslinda trendyolda 6970 e jet 60 satiliyor su an . Siparis verdim onu . Mail geldi jet 75 stoga girdi diye. Bende jet 60 i iptal edip onu aldim. Jet60 fiyat olarak ii gercekten ama baslik yok.evde de kedi var bizim ondan jet75e ye yoneldim. Mantiklimi sizce arkadaslar 13 bine , yoksa v10 absolt ,lg core fln mi mantikli 14-15 e fln cikip. Zaten boyel die die gen5detect alacaz sonunda :)

Burde simdi jet 85 stoga girdi. 15 bine alinirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 22 Eylül 2023; 19:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Şimdi evde denemesini yaptım. İçinden çıkan şarj çok azdı zaten. Bitene kadar kullanmaya çalıştım. Minimum modda bile çekişi muazzam. Bugün Philips Marathon ile temizlediğimiz halıdan çıkardığı pislik bizi hayret içinde bıraktı. Fiyatı artmadan Jet 85 modelini 15 bin ₺ iken kaçırmamak gerekiyor.

Kutu açılış videosunu yükledim. Deneme videosunu da çekip yüklemeye çalışırım.

Samsung Jet 85 Kutu Açılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-muradov -- 22 Eylül 2023; 21:39:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • el-muradov kullanıcısına yanıt

Bespoke Jet AI Complete i aldim bende jet 75 i iptal edip. Nasildir gorecez :)

Güle güle kullanın, siz 85 modelini de geçip bir üst kademeye çıkmışsınız. 75e çok düşündürdü 85 ile neredeyse hiç farkı yoktu ama 2 bin ₺ için 85 aldık. Umarım uzun süre kullanırız sorunsuz. :)

• Arkadaşlar selam, burdan yorumları okuyup samsung jet serisi alalım diye düşünürken hepsiburada’da 75e modeli indirime girdi.

İlgilenenler icin 8799 TL

Samsung VS20B75ACR5/TR Jet 75E Dikey Şarjlı Süpürge
    www.hepsiburada.com
    Samsung VS20B75ACR5/TR Jet 75E Dikey Şarjlı Süpürge Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-vs20b75acr5-tr-jet-75e-dikey-sarjli-supurge-p-HBCV00004VOIOT?url_src=ios-product-detail

hocam iptal et, şu anda 8800 , yukarda link

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin. kullanıcısına yanıt
    3 ay sonra ödeme + 3 taksit, güzel denk geldi

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Fark alıyor değil mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muslucus kullanıcısına yanıt
    hayır.

• el-muradov kullanıcısına yanıt

Hocam çekerken halıya yapışıyor mu?

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam samsung da onreci inidirmi ve cift urunde ekstra %10 ile en ust serisi supurge ve mikrodalga firini 15 e aldim :) 5 binde kart gelcek. Samzung ogrenci fiyatlari daha dusuk hb den bile jet 75 de

bakayım hemen

edit= 8774e geldi, hb ile yakın fiyat, hb 'de 3 ay erteleme var, daha avantajlı oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Eylül 2023; 12:55:54 >
  • herpes33 H kullanıcısına yanıt
    4 kademe mevcut. Minimum, orta, yüksek ve jet modu olarak. En düşük modda ve orta modda saçaklı olmayan halılarda sorunsuz fakat yüksek ve jet modunda kullanmak imkansız direkt halıya ve zemine yapışıyor.

• Arkadaşlar acil cevap lütfen dyson V12 mi samsung jet 85 mi? İkisinden birini alacağım acil tavsiye lazım.

• jet85 modeli 10.999'a hepsiburada'da satılıyor. bunu alınca kablolu süpürgeyi direk çöpe atabilir miyiz?

bu ürün güzel mi, yoksa standart bir kullanıcı için fazla mı?

teşekkürler.

• Arkadaşlar, phlips dikey süpürge aldım hepsiburada kendi gönderdi, bunun garanti başlaması nasıl oluyor

• Noix~ kullanıcısına yanıt
    Kablolu süpürgenin yeri her zaman ayrı olur. Jet 85 modeli elbette çok iyi bir ürün ama siz bu süpürgeyi ana süpürge olarak tutmayın hiçbir zaman.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.