Şimdi Ara

Şarjlı Isıtıcı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.. Elektirik Olmayan Kücük Bir Yeri Geceleri Isıtmam Lazım. Yani En Azından Soğugu kıracak bi ısıtcı lazım ama dediğim gibi elektirik yok gündüzleri şarj edicem geceleride çalışcak,varmıdır bildiğiniz şarjlı ısıtıcı? araştırdım bulamadım..

• Isıtıcılar genel olarak çok fazla elektrik harcadığından şarjlı bir ısıtıcı yapılamaz galiba.Ama siz yinede internetten bir araştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Isıtıcılar genel olarak çok fazla elektrik harcadığından şarjlı bir ısıtıcı yapılamaz galiba.Ama siz yinede internetten bir araştırın.

İnternette araştırmamış olsam burda neden konu açayımki hocam?Teşekkürler
  • Şarjlı değilde gazlı olanları kullansan daha ekonomik olabilir alacağın yeni bir ısıtıcı yada aküden daha uygun olacaktır.
  • Bir tane 100Ah akü al .Birde otobüs kaloriferi al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240 amperlik akü ve oto ısıtıcısı al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazlı ısıtıcı daha mantıklı soğuğu ne kadar kırmalı o da önemli, daha önemlisi izolasyonu durumu nasıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarjlı vidalama ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topeleventop

Merhaba Arkadaşlar.. Elektirik Olmayan Kücük Bir Yeri Geceleri Isıtmam Lazım. Yani En Azından Soğugu kıracak bi ısıtcı lazım ama dediğim gibi elektirik yok gündüzleri şarj edicem geceleride çalışcak,varmıdır bildiğiniz şarjlı ısıtıcı? araştırdım bulamadım..

Isınacak olan yerin m3 olarak ne kadar dır ilk önce bunu yazın hesap yapayım sonra da ısıyı kontrol altında tutup set aralığı içinde çalıştırıp şarjın çabuk bitmesini engellerim eğer ısıyı kontrol altında tutmaz iseniz şarj hemen biter.
  • KAZAK giy.
     Şarjlı Isıtıcı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowsmilk

KAZAK giy.
     Şarjlı Isıtıcı?

Salak salak yorum atmayın ya.
  • webasto üzerinde çalışılarak geliştirilirse belki seninde işini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.