Şimdi Ara

Sarkıklar İçin Yardım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaşım 17 . 1.80 boyunda 78 kiloyum. Geçen hafta Salı spor salonuna başladım. Zamanında sporsuz 36 kilo verdiğim için vücudum da sarkık çok özellikle göğüs ve bel çevremde sarkık çok. Bunlar zamanla toplanacak şeyler mi ? cidden çok rahatsızlık duyuyorum artık. Bu arada kilomda hala fazlalık olduğunu düşündüğüm için ;
    Sabahları kahvaltıda 100 gram eti lifalif Yulaf ezmesi ( 356 kalori , 12,6 Protein ) ve 1 bardak yağsız süt ( Tahminen 95 kalori ve 8 protein ) yani toplam 451 kalori ve 20,6 protein tüketerek kahvaltı etsem.
    Akşam yemeğini de 550 kalori yiyerek geçirsem. Toplam da günde 1000 kalori tüketsem yeterli midir ?

• kardeşim ben de aynı senin gibi yaklaşık 40 kilo verdim. 7 aydır spor yapıyorum. bel bölgesinde yan taraflar biraz toplandı ancak karın bölgesi için yılmadan çalışman gerekiyor. moralini bozmadan devam et yaşın daha çok genç. 2 yıl da olsa, 3 yıl da olsa toparlarsın..

ayrıca spor yaptığın için günde 1000 kcal alman çok az olur. öncelikle bazal metabolizma hızını ölçtür ve günlük alman gereken kcal miktarını bul. günlük alman gereken kcal miktarından 1000 kcal az alırsan haftada 1 kilo verebilirsin ki; sağlıklı olan da budur.

Örneğin;

günlük 3000 kcal alman gerekiyorsa sen günde 2000 kcal alacaksın. umarım yardımcı olabilmişimdir.

sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxy05 -- 6 Mart 2014; 8:25:15 >

• Cok yardimci oldunuz. En kısa sürede kcal'ye uymaya başlayacağim sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.