Şimdi Ara

şarz süresi siz ne diyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir konuyu danışmak istiyorum size, iphone 3g aldım 2 hafta önce. şarjı 1 gün civari gidiyor, günlük kullanım aşağıdaki gibi:

tel. konuşması 30-40 dk.
    mail: 15 dk. (manual fetch)
    net: 30 dk.
    3g - wifi - location: off
    versiyon: 2.1

pil'de bir arıza var mı sizce
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Pili komple bitirip (açılmayacak derecede olacak) Kapalı olarak şarj edin.Arka planda çalışır bir program olmadığına emin olun.Zamanla şarj süreniz uzayacaktır.Tabi şebeke sinyal gücü, gibi etkenlerde var. Benim ilk zamanlar 1 gün giderken şimdilerde 2 gün olmayı başardım sayılır..
  • onu da söylemeyi unuttum ya arkadaşım, internet bağlanatısı gerektiren programlardan 6sn home tuşuna basarak çıkiorm. o kdr kasmaya yine 1 gün yani.
  • philips 'in yanlış hatırlamıyorsam yüz küsür milyona bir modeli var bekleme süresi 2 ay

elbette ayfone ile bir tutmuyorum ekran büyüklüğü wifi web müzik vb..önemli etken ama istese bu hödükler müşteriyi memnun edecek uzun pil ömrünü bi çırpıda sunarlar yapmıyolar işte bunlar manyak abi bi halt olmaz bunlardan alayına belki okurlarda yazdıklarımı utanırlar da pil ömrü hususunda olumlu girişimlere meyl edip bizleri memnun ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 28 Ekim 2008; 22:50:01 >

• Arkaplanda çalışan bir program, ekran ışığı felan çok pil yiyor, bilginize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Arkaplanda çalışan bir program, ekran ışığı felan çok pil yiyor, bilginize..

Arkaplanla ilgili bir sorum olacak. Hep arka plan diyoruz ama arka plan tam olarak nasıl oluyor? MEsela bir uygulamayı, oyunu, vs. hme tuşuna basarak terkettiğimizde zaten kapanmış olmuyor mu? Arka planda çalışmaya devam eden programlar ne gibi şeyler ve bunları tamamen nasıl kaptabiliyoruz?
  • Arkaplan dediğimiz bu SSH, EDGE, PUSH gibi senin görmediğin programlar. Home tuşuna bastığımızda bazı programlar kapanıyor, bazıları kapanmıyor, yada kapansa da gerisinde bilgi bırakıyor.

Eğer jailbreakli ise, BossPrefs ile SSH, EDGE gibi bilimum şeyleri kapatın.

Files programı warsa onun serverını kapatın. Bilgisayarın bağlanabildiği tüm programlarda bir server gibi birşey vardır, bilginiz olsun.

Ekran ışığını ben %30da tutuyorum, otomatik artıp azalıyor.

WiFi gerektiğinde açık. Fetch 15 dakikada, Push kapalı.

iPod gibi programlar Home tuşuna basınca kapanmıyor. Açtığınızda kaldığı yerden başladığını görürsünüz. Home tuşuna uzun basarak kapatabilirsiniz.

Ek olarak arada bir restart yapıorm ben, kullanılmış olan programların yanında çalışan şeyler olursa onlar da işlemci ve pil yiyebilir.

Versiyonunuz daha düşükse 2.1e yükseltin.

Bunlara dikkat ediyorum ve şarj konusunda hiç problem yaşamıyorum. Telefon 2.1 2G.

@Konu açan arkadaşa: Senin telefonunda bir problem var gibi. Bir servise göstermeni tavsiye ederim. Aslında 1 gün şarjı giden çok kişi var ama, ben 10 saatte bitirdiğimi de biliyorum, ama manyak gibi oyun oynuyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Universia

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Arkaplanda çalışan bir program, ekran ışığı felan çok pil yiyor, bilginize..

Arkaplanla ilgili bir sorum olacak. Hep arka plan diyoruz ama arka plan tam olarak nasıl oluyor? MEsela bir uygulamayı, oyunu, vs. hme tuşuna basarak terkettiğimizde zaten kapanmış olmuyor mu? Arka planda çalışmaya devam eden programlar ne gibi şeyler ve bunları tamamen nasıl kaptabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 29 Ekim 2008; 11:09:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nasıl pil ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 21pascalnouma

arkadaşlar selamlar.
    bir konuyu danışmak istiyorum size, iphone 3g aldım 2 hafta önce. şarjı 1 gün civari gidiyor, günlük kullanım aşağıdaki gibi:

tel. konuşması 30-40 dk.

parlaklık fln da %20 de fln, auto brightness açık. bi program var mı bunu test edebileceğimiz? bi de genpadan aldım ben tel.'i etilerdeymiş servisi, aynı gün içinde problem var - yok diyebiliyorlar mı, bilgisi olan var mı?
  • Ben 2G kullanıyorum ama gene de sanki az gidiyor gibi şarjınız..

quote:

quote:

arkadaşlar selamlar.

tel. konuşması 30-40 dk.

parlaklık fln da %20 de fln, auto brightness açık. bi program var mı bunu test edebileceğimiz? bi de genpadan aldım ben tel.'i etilerdeymiş servisi, aynı gün içinde problem var - yok diyebiliyorlar mı, bilgisi olan var mı?

• Valla süre gayet normal siz ne bekliyordunuz ki böyle bir aletten ? Şehir efsanesi oldu bu iphone pil olayı.. Bunun gidiceği süre budur işte 1 gün 2 gün.. Hergün şarz ediceksiniz.. Böyle denklemler kurup matematik dehaları gibi çözüm üretmek çok mantıksız yapılıcak şeyler zaten belli..
  • arkadaslar benim iphone de baterianin sol yaninda yuvarlak bir sey duruyor acaba ne dir bilen varmi
  • Herşeye dikkat ediyorum gereksiz tüm servisler kapalı programlardan home tuşuna basılı tutup çıkıyorum hatta terminalden ps -A komutu ile arka fonda çalışan gereksiz program var mı diye check ediyorum tüm bunlara rağmen maksimum 2,5 gün şarjsız kullanabilirdim benim anlamadığım millet 4-5 günü görüyormuş bu nasıl mümkün olabilir ? hiç mi kullanmıyorlar telefonlarını
  • Ben de ilk aldığımda 1 gün gidiyordu. Ancak şu an 4. günümdeyim .Sanırım bu akşamı da bitirecek. Bu benim için bir rekor. Tabii ilk günler hevesle nete falan çok giriyodum.Ancak 1 hafta önce satmaya karar verdiğimden beri pek kurcalamıyorum artık. Şu anki kullanımım:

Günde 15-20 dk. konuşma;
    10-15 dk oyun,
    30 dk internet
    Wi-fi yi sadece nete gireceğim zaman açıp,işim bitince kapatıyorum
    Edge kapalı, fetch kapalı.
    Gece yatarken telefonu airplane moduna alıyorum.
    Bu şekilde 4. gün bitmek üzere, hatta zorlarsam belki yarına da sarkabilir. Ama bu akşam yatarken şarja takarım heralde. Ama bu akşam bi sürpriz olur da satarsam , son kez şarj edip kutusuna koyarım

• max 2 gün gidiyor ztn.. o batarya yetmiyor 3g de düzelirmi dedim yine aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramaknisnan

Ben de ilk aldığımda 1 gün gidiyordu. Ancak şu an 4. günümdeyim .Sanırım bu akşamı da bitirecek. Bu benim için bir rekor. Tabii ilk günler hevesle nete falan çok giriyodum.Ancak 1 hafta önce satmaya karar verdiğimden beri pek kurcalamıyorum artık. Şu anki kullanımım:

Günde 15-20 dk. konuşma;
    10-15 dk oyun,
    30 dk internet
    Wi-fi yi sadece nete gireceğim zaman açıp,işim bitince kapatıyorum
    Edge kapalı, fetch kapalı.
    Gece yatarken telefonu airplane moduna alıyorum.
    Bu şekilde 4. gün bitmek üzere, hatta zorlarsam belki yarına da sarkabilir. Ama bu akşam yatarken şarja takarım heralde. Ama bu akşam bi sürpriz olur da satarsam , son kez şarj edip kutusuna koyarım

ne kdr oldu alalı, kullandıkça açılıyor diyorlar ama?
    benim 2 hafta falan oldu

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

Herşeye dikkat ediyorum gereksiz tüm servisler kapalı programlardan home tuşuna basılı tutup çıkıyorum hatta terminalden ps -A komutu ile arka fonda çalışan gereksiz program var mı diye check ediyorum tüm bunlara rağmen maksimum 2,5 gün şarjsız kullanabilirdim benim anlamadığım millet 4-5 günü görüyormuş bu nasıl mümkün olabilir ? hiç mi kullanmıyorlar telefonlarını

senin tel. JB'li galiba, JB'siz arkaplanda çalışan programları görmenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21pascalnouma -- 29 Ekim 2008; 15:48:09 >

• @21pascalnouma:

Göremezsin JB'siz bir iphone'da arkada çalışan uygulamaları..

Valla siz artık pil fazla gitsin die telefon çalınca açmazsınızda.. Hay Allahım ya =))
  • benim sarz suresi bir gun bile degil ama yinede memnumun iphonede 1 saata doluyor ve bir gun guturuyor hata bir gyn bile goturmuyor e ne yapiim simdi benim iphone 2G
  • su an usage'a baktım:
    usage: 5 saat 23 dk
    standby: 3gün 4 saat
    Call time:
    Current period 3 saat 23 dk
    Her full sarjdan sonra kendimde reset atıyorum bu bilgilere.. Sarjdan cok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

su an usage'a baktım:
    usage: 5 saat 23 dk
    standby: 3gün 4 saat
    Call time:
    Current period 3 saat 23 dk
    Her full sarjdan sonra kendimde reset atıyorum bu bilgilere.. Sarjdan cok memnunum

ee memnun olursun tabii :)
    iphone u alalı kaçgün oldu ark.ım?
    ayarların nasıl söyleyebilir misin?
  • beyler ben sarji telefon komple kapaliyken yapmayi denedim tam 4 saat sarjda anca %50 si doldu normalde 1-1,5 saate ful dolarken tel kapaliyken full dolduramadim normalmi acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.