Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (17. sayfa)

-
-
Bu goruntu ne ifade ediyor aciklar misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranı makro çekim fotoğrafıquote:
Orijinalden alıntı: eiskentBu goruntu ne ifade ediyor aciklar misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu anladim da iyi mi kotu mu bit gosterge mi diye sordum. Dizilimler yeni nesil mi demek oluyor?
Evet oyun modunu açarak hdmi earc girişine hdmi 2.1 kablosu ile denedim ben de 4k da 60 Hz veriyor sadece 🤦🏻. (Masaüstü pc, 6750 xt ekran kartı ile denendi)
Bu arada görüntü ayarları sormuş arkadaşlar ben biraz kurcaladım bence en önemlilerini belirtiyim birisi renk geçiş iyileştirmesi kesinlikle kapatın düşük ışıklı sahnelerde görüntüyü çok bozuyor, bir de memc orta ayarda olursa tam kıvamda oluyor gibi. Diğerleri aşırı etkilemiyor gibi düşük ayarda bıraktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechanic_33 -- 19 Şubat 2025; 11:3:33 >
Android sürümü kaç
Bir de hafızası ne kadar 9900 teşekkür ederim
Teknosada 42 k 9700 alinir mi sizce oyun oynuyan biri degilim 9900 almama deger mi
Arada ne kadar fiyat farki mevcut? 9900 ile 9700 arasinda tam farki maalesef bilemiyoruz. Panel farki var mi? Bu konularda yeterli bilgi yok.
Selam, geçen akşam teknosanın kendi sitesinde gho 9700 modeli 42400₺ gho 9900 modeli ise 50300₺ ye gördüm. Aradaki fiyat farkı yaklaşık 8000₺
9900 modelinde farklar: dolby vision/ hdmi 2.1/ elac ses / sağ sol dönebilen ayak, panel bir tık daha aydınlık ancak bu fiziki bir farkmı belli değil. ( bu farklar kimisi için çok önemli olur,kimisi için çık önemsizdir.) benim için önemsiz.
Son günlerde 2 adet tv ihtiyacım oldu, ilk tercihimi samsung 65s90c olarak diğer tercihimi ise grundig 65gho9700 olarak kullandım. Farklı yerlerde kullanacağım. Şu an ikiside kargoda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun.
Teşekkür ederim🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, bu hz olayını kesinleştirebildiniz mi acaba? HDMI 2.1 olsa dahi 60hz mi destekliyor? Sonuç böyle ise 9700 modeli almak daha mantıklı sanırım. şu an 9900-9700 fiyat farkı 13 bin₺ dolaylarında. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X