Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
21
Favori
24.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendi sinifi icerisinde degerlendirdigimizde ben cok basarili buldum. Ancak dedigim gibi bunlarda va veya ips panel ihtimali var. 50, 55, 65 hepsinde farkli panel varyasyonlari var. İnternette arastirabilirsiniz. Ancak bayiye kod verip ben bu tv’yi istiyorum deme ihtimainiz netteki tavsiyeler bu yonde olsa da yok. Ben 65 inc kullaniyorum. Gecici sure de bir baska tv de kullandim ikisi de lg panel geldi ki istedigim buydu Keskin, renkler doygun, ekran akisi sorunsuz, isik huzmeleri olmayan bir seri. Ancak uretimi bittigi icin bayi stoklari az ya da teshir urunler var. İsletim sistemi ve jbl ses sistemi oneli degil derseniz, qg9840 modelibe bakabilirsiniz. Google tv ile geliyor. Panelleri de muhtemelen aynidir. Vestelde model numarasinda A varsa Android, G varsa google oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jerrykerim J kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın tv'nizi Yalova'da mısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdote kullanıcısına yanıt

Bir konuda yanlışı düzelteyim. Grundig yaklaşık 20 yıldır %100 Arçelik markasıdır. Patent isim hakkı falan değil direk sahibidir. Avrupaya sattığı Tv'ler muhtemelen Tr'de sattıklarından daha kaliteli olabilir. Bu yine genel bir Arçelik politikasıdır. Beko vs ile de Avrupaya daha kaliteli mal satması muhtemeldir . Grundig beyaz eşyada yine Arçelik ürünlerinin az değiştirilmiş ve evet kalite olarak da az daha basitleştirilmiş versiyonlarıdır. Yani Türkiyede Grundig alacaksanız, alacağınız kalite ürününe göre değişmekle birlikte ortalama bir Türkiyede satılan bir Arçelik-Beko kalitesi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 23 Kasım 2024; 15:6:11 >
  • Evet şimdi soruma geleyim. Son zamanlarda 65" versiyonu en uygun kaça düştü bunun? Kampanya vs denk getirebilir miyiz?

• acr kullanıcısına yanıt

42-44 arasinda satildi..

• Merhabalar ben de 29 Kasım itibarıyla bu tv'yi satın aldım. Dsmart kullanıyorum bu televizyonda dsmartın kanallarını nasıl sıralayabilirim. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

42-44 arasinda satildi..

Merhabalar ürün ile ilgili herhangi bir yazılım güncellemesi mevcut mu acaba? Ben de hala Android 11.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khpyro -- 3 Aralık 2024; 22:22:31 >
  • cheef C kullanıcısına yanıt

Ne kadara geldi?

• Teknosa indirimi ile 54500 tl. ye aldım.

Modulunuz varsa, iydu cihazini dsmarr olarak secmeniz gerek. Samsungda bu sekilde yapmistim ama 7 sene kadar once yaptigim icin farkli bir detay var miydi hatirlayamadim.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

İlginize teşekkür ederim, Ben cı modül kullanıyorum. Bir önceki televizyonumda grundig serisi bir televizyondu. Onun kanal arama kısmında direkt olarak "dsmart" arama menüsü vardı ve onunla kanal araması yaptığım zaman sadece dsmart kanallarını sıralıyordu. Yeni aldığım televizyonda böyle bir menü olmadığı için kanal araması yaptığımız zaman türksat üzerindeki bütün dsmart, digitürk, türksat ve diğer ne varsa hepsini buluyor ki bu rakam tahmini 805 civarı. Dolayısıyla bunların arasında sadece seyredilebilcek olan ulusal kanallar ile dsmartın kendine ait kanallarını tek tek bulup sıralamak zaman alır düşüncesiyle böyle bir soru sormuştum. Hala daha araştırmaya devam ediyorum.

Ci modul dsmarttan alonan d-fix midir yoksa bir modulun icine dsmart karti mi koydunuz? Dsmart modulu servislerden alinabiliyor.

Kullandığım modül dsmart tarafından verilen d-fix modülüdür. Malumunuz onun içerisine dsmart kartını takarak recevier yerine dsmartı aktiv ediyor ve böylece tek kumanda ile hem televizyona hemde dsmart'a kumanda etmiş oluyoruz. Yapmak istediğim d-fix modülünü tv'ye taktıktan sonra sadece standart olan dsmart kanallarını taratarak yani 22. kanalda kanal d, 59. kanalda discovery gibi yerleşik olan kanalların yerli yerine oturtabilmek. Ancak bu televizyonun kanal arama menüsünde daha önce kullandığım grundig televizyonda olduğu gibi seçici olarak digitürk, dsmart yada sadece türksat araması gibi bir menü olmadığı için bu sorunu yaşıyorum. Servis talep etmiştim geldiklerinde onlarda bu tv'de böyle bir seçilebilecek menü olmadığını ancak konuyu araştırarak dönebileceklerini söylediler.

Kendi markasinda onceki yillara ait modellerde hatta benim 8 yil once aldigim samsung tizen yaziliminda olan bir secenegin Android Tv gibi esneklik ve tam uyumluluk vaadeden yazilimda olmamasi cok garip. Bu haliyle mevcut kanallari cozecek ama siralama dediginiz gibi rastgele ve daginik olacak.

Aynen öyle üşenmeden yaklaşık 770 kanalı tek tek taradım, işime yarayacak olanları not aldım, arkasından ulusal kanalları favori 1, dsmart kanallarını favori 2 ve radyo kanallarını favori 3 olarak ayırdım. Arkasından bunları bir sıraya koyayım istedim ancak sistem favoriler içerisinde sıralamaya izin vermiyor. En başta 770 kanal sıralaması manuel yapılacak arkasından bunlar favorilere ayrılacak. O kadar yorucu olduki en sonunda pes ettim. Ne yapacağımı düşünüyorum. Samsung marka 15 yıllık bir tv daha var onun kanal sıralamasını samsung kanal editör ile sıralayıp usb üzerinden yüklüyorum bu kadar yorucu olmuyor.

• Bu TV benim de radarıma girdi, bakalım fiyatının 40-45 bandına düşmesini bekliyorum.

• Merhabalar, ben de 9900 serisini almaya buradaki degerli yorumlari okuyup karar verdim ve 30 Kasimda almis bulunmaktayim. Tecrubeli arkadaslardan en ideal görüntü ayarlariyla ilgili tavsiyelerini rica edecegim. Tv hakkinda kisaca yorumum ise su sekilde olabilir. Tv'nin sesi gercekten muazzam, görüntüsü ise harika.

• tunç_46 kullanıcısına yanıt

ne kadara aldınız?

• Merhabalar,

Gho 9900 kullanıcısıyım. Aklıma takılan bir konu var. Sizde hissediyor musunuz ya da sizde de oluyor mu bilmek istedim.

Film, dizi izlerken gözle fark edilecek bir sekilde saniyelik fps düşüşleri yaşıyorum. Sizce bu normal mi?

• bilge43 B kullanıcısına yanıt

Ziraat Kartin 2500 tl bonusuyla 53500 e geldi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.