Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
29
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim cevabınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • c755 demi işlemci daha iyi yeni nesil 9900 demi? biraz serilikte arıyorumda.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    C755 baya iyi bir işlemci var şöyle söyleyeyim piyasa da satılan 5 bin TL lik tv box lar dan daha iyi bir işlemci.

MediaTek pentonic 700 diye arama yaparak sizde detaylara ulaşabilirsiniz

• Merhabalar bende de 55 GHO 9700 modeli var tvdeki gecikme sorunu kumanda veya Bluetooth’tan yaşanıyor bence çünkü kumandada hem kızılötesi hemde Bluetooth var gecikme sorunu veya daha doğrusu kumandanın tuşuna basınca bi süre tepkisiz kalma sorununu Bluetooth’u ayarlardan kapatınca bi nebze çözüldüğünü gördüm daha akıcı kullanılabiliyor. Ayrıca tv’ye yazılım güncellemesi yapan var mı?

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

bugün öğle arası zaten full inceledim avmde c755 serisi olarak 55,65 hatta modlarını bile ayarladım değiştirdim sık sık,9900 de görüntü 5 basar c755 e göre ama oled kendini belli ediyor,ara yüzü cidden hantal tcl uçuyor kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Nisan 2025; 17:56:25 >
    Yani hocam görüntü çok iyi diyorsan arayüz kafaya takmam ben.

5 bin TL fazla ver güzel bir tv box al takıl. Şimdi bu yorumunun kafamı karıştırdı C755 ile bunun arasında kaldım o zaman oled alıp geçeceğim ben

Hocam görüntü de 2 si arasında wow diyecek kadar fark var mı? Arayüz işini çok dert etmeyin bir tv box alıp geçersiniz

valla fark muazam açık renklerdeki derinliği 2d boyutluluk çok daha iyi,c755 de ekran solukumsu grimtrak geldi bana acaba modlarındanmı dedim 0 ladım standarta aldım aynı 9900 de içinde yaşıyon resmen.

c755 c655 e göre sadece 2 tık daha renkler daha doygun ve canlı, c655 de acaba benim 15 yıllık tv demi kalite daha iyi diye ikilemde kaldım zaten sammyc650 

zaten içlerine aynı videoları koymuşlar mediamarktta hepsini açtım tüm öğle aramı ona ayırdım ayak üstü dürüm yedim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Nisan 2025; 18:39:33 >
    O zaman bende bu modeli düşünüyorum. Arayüz konusunu box ile çözerim

ben karasızım şimdi serilik tepkime tcl daha iyiydi androidde 12 sürüm,ömür olarakta mini led önde.

lg oled alıp 2-3 senede paneli yanan bildiklerim var bir süre daha düşüncem vakit bulursam kendi usb belleğimdeki videolarlada test yapıcam bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Nisan 2025; 19:53:21 >
    Arçelik olanı alırsam 3 yıl garanti veriyor sence riske değer mi

Samsung oled de alabilirim 55 60 a düşerse bakalım. Benim de kafam karışık :)

• Aslinda bu fiyata kaliteli bir oled secenegi olmasi cok iyi. Tabi ki orta ust duzey bir mini led tv'ye yakin fiyati ile ucuz degil ama benim gibi oledin hassasligi ve yuksek fiyati nedeni ile uzak duran bir musteriyi kendisine cekti. Yine de beklentimi cok yuksek tutmamistim ama goruntusu ve sesi ile beni mutlu etti. Menudeki agirligi zaten apple tv ile asiyorum. 120hz, dts haric (ki arrik hicbir markada yok) guncel tum ses formatlarini desteklemesi, full hd goruntuleri basarili bir sekilde 4k'ya cevirebilmesi, cok basarili hoparlorleri, ekranin donebiliyor olmasi, şık cercevesi ile tam bir f/p cihazi. Yanar mi, solar mi oled olunca bu riskler olabiliyor ama panelin guncel olduguna dair bazi arkadaslarin yorumlari biraz daha icimize su serpiyor. Tcl hic dusunmedigim icin bu tv'yi alirken kistas yapmadim ama su anda uzerine para vererek degistirelim deseler memnun oldugum icin reddederim. Ancak ben hic uydu yayini seyretmiyorum. Oyun oynamiyorum. Bunlari kullanacak olanlar icin farkli ozellikler daha on planda olabilir.

Saygilarimla.

• Full HD yayınları 4k ye çeviriyor mu emin misiniz

• boraa28 B kullanıcısına yanıt

Ekran 4k. Cevirmezse goruntu ekranin ortasinda kalmaz mi? Her 4k tv zaten bir interpolasyon islemi yapiyor. Yaniliyorsam duzeltin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 22 Nisan 2025; 22:46:28 >
    Hocam

Mesela dolby vision veya hdr destekli bir içerik açtık diyelim ekran da hdr diye yazı çıkıyor mu?

Cikiyor. Ses atmos ise o da belirtiliyor. Yalniz bu o kadar ust seviye bir ozellik degil. Evde ayni zamand alinmis vestel tv (kendi isletim sistemini kullaniyor) onda da ayni sekilde cikiyor bu tanimlamalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 22 Nisan 2025; 23:30:3 >
    Tamamdır. Teşekkürler hocam.

Rica edeeim. Akliniza takilan tum sorulari sorabilirsiniz. Hakim olabildiklerimi cevaplarim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.