< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (20. sayfa)

-
-
Android 11. Guncelleme almadi. Aslinda sizin bir teknoliji markette gorerek karar vermeniz daha dogru olur.
Bu arada grundig woled yani lg panel kullaniyor.
Samsung'un oled' yapisi daha farki. Iki panelin de birbirine gore avantajli dezavantajli yanlari var,
Samsung'a cikacak kadar butceniz varsa Samsung alin. Butce kisiti varsa muhakkak bir elektrinik markette gorerek karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya işte yerli firmalar yanlış yapıyor bu güncelleme konusunda.
Eskiden mesela 4gb den büyük flash bellek okumuyor diye duymuştum hala var mı o sorun? Deneme şansınız oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Metin Bilgin
Ya işte yerli firmalar yanlış yapıyor bu güncelleme konusunda.
Eskiden mesela 4gb den büyük flash bellek okumuyor diye duymuştum hala var mı o sorun? Deneme şansınız oldu mu?Guncelleme icin 256'lik flash bellegi okudu ama ssd okumadi.
Anladım hocam.
Grundig lerin garanti 2 yıl diyorlar bu konuda bir bilginiz var mı?
2yil garantili.
3 Yıl
-
Merhaba M2 ssd var ve sıkıntısız.
-
merhaba,
B serisi LG Oled kullanıyorum. ona rağmen gördüm ki tv piyasası oled ve diğerleri olarak ayrılıyor. eğer imkan varsa ne olursa olsun oled. en kötü oled bile görüntü kalitesi olarak çok fark atıyor standart tvlere.
-
Hocam
B2 bende baktım da parlaklık yetersiz ve arayüz çok kasıyor diyorlar sizce nasıl?
65 9900 modelini 10 gundur kullaniyorum goruntu kalitesi harika ancak tv kendini ortalama 1 saat izledikten sonra kapatiyor kalibrasyon icin bunun bir cozumu varmidir yoksa benim tvde mi problem mevcut anlayamadim
Ben Apple TV ile kullanıyorum. Ancak arayüz çok seri sayılmaz. Ama parlaklık %80 ile sorun yaşamıyorum.
-
Kalibrasyon icin kapama isteginde bulunuyor ancak saatte bir olmamasi lazim. Ben 4 aydir kullaniuorum 3-4 kere kalibrasyon uyarisi cikti. Onlarda da sabah acilip hic kapanmamisti.
Bende 10 günde belki 20 defa kapanmistir
Hocam Merhabalar
Rica etsem aida 64 indirip tv nin işlemcisi cortex a53 mü yoksa a55 mi kontrol eder misiniz rica etsem? Teşekkürler
Ben geçen hafta 9900 modelini aldım. Hdmi 2.1 diyor ama bence 2.0 çünkü xbox series x ile 4k/120hz alamıyorum. Grundig soundbar ile birlikte aldım, hdmi1 girişi e-arc olduğu için onu oraya taktım mecburen, ama hdmi1de denediğimde de 4k/120hz yok cihazda.
Oyun oynayanlar için önemli not: “oyun modu” açmadığınızda input lag çok yükseliyor, kesinlikle öneriyorum.
Bir diğer problemimde şu, arayüz can sıkıcı şekilde yavaş, sadece arayüz değil, 4k hdr10 bir film izlerken dahi anlık olarak fps düşüyor(5dkda bir yarım saniye gibi) harici bir cihaz bağlamayı düşünüyorum ama orada da şöyle birşey geliyor aklıma, hdmi2.1 olmadığı için acaba 4k, dolby vision, hdr10+ hepsini kullanabilecek miyim? Bilgisi olan yardımcı olursa çok mutlu olurum, hatta kullanan varsa hdmi2-hdmi3 üzerinden 4k dolby vision hdr10+ bir video izleyebiliyor mu denerse harika olur çünkü iade etsem mi etmesem mi aşamasındayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
artık elektronikte paketi açılmış kullanılmış beğenmedim iade olayı kalktı diye biliyorum satıcı almaz bırak kusurlu ürünlerde bile arıza çıkartıyorlarda artık servis raporu istiyorlar.
ama sendede hata olmuş oyuncu adam yüksek donanım tepkimesi hızlı panel tv arıycak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Nisan 2025; 11:21:43 > -
Ben film izlerken hic yavaslama yasamadim. Siz bu frame dususunu gozunuzle mi tespit ettiniz? X box uzerinden mi seyrederkrn ildu? Biraz karisik anlatmissiniz. Ancak disarda. Baglayacaginiz bir medya olayerda goruntude kayip olmaz. 4k filmde 60hz isleme yeterli zaten. Kaldi ki bu tip cozumlemeleri zaten harici cihaz yapip dijital olarak hdmi'den tv'ye gonderiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 25 Nisan 2025; 16:7:31 >
Cayma hakki 1 sene ertelendi ama tv'de cayma hakki kalkmayacak. Ceo telefonu, giyilebilir urunlerde kalkacak cayma hakki.
Hayır direkt tv üzerinden TiviMate uygulamasında yaşıyorum sorunu, çok karanlık sahnelerde yapıyor o yüzden hdr ile bağlantılı olabilir diye düşündüm
Xbox konusundaki sorun game mode ile çözülüyor, ama 4k/120hz kesinlikle desteklemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X