Şimdi Ara

[SATILDI] SAT/TAK TT eSports Poseidon Z TKL Blue Klavye (Arızalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Takaslık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SAT/TAK TT eSports Poseidon Z TKL Blue Klavye (Arızalı)

Merhaba, elimde "TT eSports Poseidon Z TKL Blue Klavye" bulunuyor. Ürünün switchleri kailh blue ve ledleri yalnızca mavi olan modeldir. Ürünü ve "wasd ile yön tuşlarının" kırmızı yedekleri bulunuyor. Bazı tuşlarında soyulma bulunuyor. Ürün daha önce tamir görmüş olabilir ancak emin değilim.

Q ve F ve sanırım bazı tuşları zaman zaman takılıyor. Ben de bunu çözmek için switchlerin tamamını WD-40 ile yağladım. Bir zararı var mı bilmiyorum ancak birçok tuş iyi bir duruma geldi. Çok sık basılmayan switchlerin ömrü muhtemelen hala vardır. Diğer switchler ne durumda, tamir edilebilir mi bilmiyorum ancak yedek parça amaçlı almak isteyen veya bu haliyle kullanmak isteyenler olabileceği için ilanı açtım.

Aklımda bir fiyat yok ancak boşta durmasından veya benim söküp bozmamdansa birisinin işine yararsa diye takasa veya gelecek uygun fiyatlı tekliflere açık ürün. Takas için mousepad, oyun (kutulu dahil) gibi şeylere açığım.  

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.