Şimdi Ara

SATA 3 YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimde bir anakart var anakartın üstünde doğal gercek sata 3 girişi var ama bu giiriş sadece ikitane benim hddlerim ise sata 3 mecburen 3cünü hddmi sata 2 ile calıştırmak zorunda kaldım ancak ben onuda sata 3 olarak calıştırmak istiyorum ama bunu nasıl yaparım bir fikri olan varsa konu altına yazarsa sevirinim ayrıca başka almak istedigim hddler var onlarda sata 3 olacak ama ben bunları anakartımda nasıl sata 3 olarak calıştırcam anakartımda sadece 2 tane sata 3 girişi var yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum lütfen

• Anakartta Kaç Tane Sata 3 Varsa Hepsi Sata 3 Çalışır

Örnek;

2 Adet Sata 3
    2 Adet Sata 2

2 Tane Sata 3 Takarsın, 3. Harddiski Sata 2 Olarak Kullanırsın Sata 3 Çalışmaz. 3. Harddiski Sata 3 Çalıştırmak İstiyorsan Yeni Anakart Almak Gerekir.

Sata 2'den Sata 3'e Dönüştürücü Kablo Var mı Bilgim Yok Bu Konuda Bilgisi Olan Kişiler Yardımcı Olurlar

• su an ki haliyle max 2 sata 3 olur. Fakat pci slotundan sata cikisi saglayan kartlar var. Bir tane edinirseniz isinizi gorur. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örnek linkler verebilirmisiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Anakartta Kaç Tane Sata 3 Varsa Hepsi Sata 3 Çalışır

Örnek;

2 Adet Sata 3
    2 Adet Sata 2

2 Tane Sata 3 Takarsın, 3. Harddiski Sata 2 Olarak Kullanırsın Sata 3 Çalışmaz. 3. Harddiski Sata 3 Çalıştırmak İstiyorsan Yeni Anakart Almak Gerekir.

Sata 2'den Sata 3'e Dönüştürücü Kablo Var mı Bilgim Yok Bu Konuda Bilgisi Olan Kişiler Yardımcı Olurlar

hayır hepsi sata 3 olarak çalışmaz benim anakartta 6 tane sata portu var 4 tane siyah 2 tane beyaz beyazlara takınca ssd hızı 950 küsürlere çıkıyor siyahlara takınca 400 küsürlere iniyor hepsi sata 3 olarak çalışmaz

• ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    Anakartımda 6 Adet Mavi Port Var, Kırmızı Beyaz Siyah Falan Yok. (Gigabyte 990XA-UD3)

Sen SSD Kullanıyorsun, Siyah Porta Taktığında Performans Düştüğü Anlaması Kolay. Harddiskte Hız Düşüş Yaşanır mı Bilemem Öyle Bişey Olacağı Sanmam.
    Nasıl Olsa Hardiskler 300-400MB/s Hıza Çıkamadıktan Sata 3 Fos

• KaNKaWaReZ K kullanıcısına yanıt
    mekanik diskler hiç bir zaman üzerindeki hızlara erişemiyor ama sata portlarını değiştirip test ettim bendeki anakart msı z77a-g43 2 tane beyaz 4 tane siyah port var siyahlara takınca düşük çıktı beyazlara takınca hız yükseldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.