Şimdi Ara

sata driver sorunu yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asrock 775v88+ modelli bir anakartim ve samsung 80 gb harddiskim var fakat anakartıın kendi cd sinde cıkan driver olmuyo windows kuramiyorum hdd modeli tam olarak samsung hd080hj yardim lütfenn

• kardeş ilk once sen sata nın driver ını diskete at...windows kurulurken f6 tusuna bas der asagıda yazar.bas f6 ya...senden disket isticek. o disketi tak...çalışır...
  • arkadaşın dediği gibi yap sorunun çözülecektir

yada açılışta anakart cd sini tak ve oradan açç
    free dos çalışacak ve senden harddisk i yüklemeni isteyecek
    yükledikten sonra xp cd ni tak ve kurmaya başla
  • dostum önce çalışan bi makinaya anakartın driver cd sini tak.. ordan aoturun olarak çıkan menude sata dirver disketi oluştur diye bi seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam. neyse orada disketi oluştur.

sonra yeni kuracağın makinanın başına geç. xp kurulumu başlarken F6 ya bas... burdan sonrasında xp seni yönlendirir.. yaptığın o disketi isteyecek senden..

latmil + 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnefe -- 31 Ocak 2006 12:34:22 >
  • sorunun aynısı bendede war benim anakartımın modelide K8S-MX... hardiskimde HD080HJ
    cd nin içinden bulamıorum sata nın dirverini yani yok sanırm içinde internetten bulabilieceim bi yer warmı...

çok teşekkür ederim...
  • quote:

sorunun aynısı bendede war benim anakartımın modelide K8S-MX... hardiskimde HD080HJ
    cd nin içinden bulamıorum sata nın dirverini yani yok sanırm içinde internetten bulabilieceim bi yer warmı...

anakart cd si içinde muhakkak vardır.. txtsetupoem tarzında bir dosya olacak.onu ve xp kullanıyorsan xp dosyalarını bulman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimde asus p5pl2 sata driveri lazım acill pls yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.