ewet arkadaşlar bi arkadaştan duydum dvd writer sata olunca xpcd si illaki dvd olması lazımmış yoksa cd yi bilgisyar görmüyormuş sizce bu doğrumu böyle bir sorun varmı yada çözümleri nelerdir saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: kaose
ewet arkadaşlar bi arkadaştan duydum dvd writer sata olunca xpcd si illaki dvd olması lazımmış yoksa cd yi bilgisyar görmüyormuş sizce bu doğrumu böyle bir sorun varmı yada çözümleri nelerdir saygılar
Yok öyle bir şey sen kafanı yorma. O arkadaşın nerden öğrenmiş? SATA DVD+RW ile XP CD'sinden yükleme yapılıyor. En azından benimki yaptı.
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
quote:
Orjinalden alıntı: kaose
Yok öyle bir şey sen kafanı yorma. O arkadaşın nerden öğrenmiş? SATA DVD+RW ile XP CD'sinden yükleme yapılıyor. En azından benimki yaptı.
saolasın kardeşim cvp için içime su serptin valla kara kara düşünüyordum :)
ben diim bir şey yapıyor ama bazen bazı dosyaları okuyamıyorum diye ileti veriyor tamam diyecekin daha olmadı cd ni iki tane yapacaksın değiştireceksin ama gerçekten okumada sorun çıkartıyor biz sata dvd olan bilgisayarlara cd room takıp kuruyorduk:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme