Merhaba herkese hayırlı günler elimde bulunan Sandisk Extreme 120 GB Sata SSD mi yenilemek istiyorum.Bunun için geleceğe dönük olarak 1 TB SSD almayi düşünüyorum..Anakartım Msi x99s Gaming 7 bu anakart marka modele göre piyasada bulunan ssd ler uyumlumudur.Uyumlu ise hangi ssd leri tavsiyede bulunursunuz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar hayırlı günler..
kimse cevap yazmıyormu? önerisi olan hiç yokmu?
Almışken mutlaka M.2 NVMe SSD tercih edin. Sata ile ulaşamayacağınız hızlara ulaşabilirsiniz. Samsung EVO Plus serisini tavsiye ederim.
Griffith, cevap için teşekkürler sistemimde M.2 NVME SSD mevcut Samsung 960 EVO 500 GB Kullanmaktayım.Sata SSD yi yükseltmek istiyorum o yüzden Anakartım ile uyumlu çalışırmı diye tam emin değilim
helloweenfsH
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle herhangi bir uyum sorunu yaşamazsınız. NVMe destekli anakartlar bir yana, ilk SATA III portlu anakartlara bile 4TB SSD takabilirsiniz.
NVMe pazarlama tuzağıdır, büyük boyutlu dosyaları hızlı kopyalamak dışında hissedilir bir farkı yoktur. Samsung, Crucial, Corsair SATA SSD tercih edilebilir. WD, Seagate, Sandisk, Kingston, James Donkey gibilerini önermem.