aranızda daha yeniyim.burdaki paylaşım ve yardımlaşmayı hiç bi sitede bulamadım.(neyse bu kadar yağcılık yeter).şimdi konuyu kısaca özetleyeyim.eski 4 aylık bilgisayarımın hd si sata 1. neden masaüstünde saatin yanında(hani flaş bellek vs takınca çıkan ibare varya) yeni donanım olarak görüyor(tamam hd sorunsuz çalışıyor ama huylandım).sizce bunun nedeni nedir 2. bilgisayarım açılırken xp yukleme ekranında neden 10 sn civarında bi takılma oluyor.arkadaş böyle şeyler olabilir diyor ama ben hd de kaynaklandığını düşünüyorum.hd nin usb bağlantısı olarak görülmesinden de kaynaklanıyor olabilir.kısacası bende tam emin değilim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
o usb tarafından bağlı demek değildir anakartın driver cd sinden raid sürücüsünü kurduğun için oluyor onuda kurmazsan zaten aygıt yöneticisinde onu sorunlu olarak görecekktir bide sorunun ilk kurulduğundan beridir mi var yoksa sonradan mı oldu belki hdd ile ilgili değil başka bir şeydir
hayır format atmak zorunda kaldım.ondan sonra oldu.xp takılma olayıda ondan sonra oldu
Başlangıçtaki programları kaldırmanı tavsiye ederim yani gereksiz olanları
hd nin orda o şekilde görülmesi normal yani oylemi ve xp takılmasının başlangıçta otomatik çalıştırdığı proglardan mı kaynaklandığını söylüyorsunuz.(yanlış anlamayın sadece anlamaya çalışıyorum)