Şimdi Ara

sata2 sata1 oldu tekrar sta2 yi nasıl yapabilirm???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim harddiskim 250 gb smsung sata 2 xp kurdum. ok. doğru şekilde kurdu ve sata2 olarak çalıştı fakat. ne olduysa formatladıktan sonra sata 1 olarak görüyor.tekrar sata2 olarak nasıl yapabilirim. forumda araştırdım.sata2 yapabilmem için üretici firmanın sitesinden dosya falan mı indiriliyor. öyle birşeydi.
    bu konunun aslı nedir bien varsa anlatırsa sevinirim.

• Üzerinde eğer jumper takılıysa SATA I olarak çalışacaktır. Jumper varsa çıkarman gerekiyor. Üzerinde de resimle anlatılıyor zaten.

SATA I olarak nerde görünüyor bu arada?
  • NGen "sata2 olarak çalıştı " yazmışsın. bunu nasıl nereden tespit ettin? Ben de şu anda Harddiskimi SATAII olarak kurup kurmadığım şüphesindeyim. Yardımcı olurmusun?
  • Eğer anakarın sata2 yi destekliyorsa ve hdd üzerinde jumper takılı değil ise sata2 olarak çalışır.Tabiki xp kurarken disket ile hdd'yi tanıttığını düşünüyorum.bunun dışında bieşey yapmana gerek yok.Eğer hdd nin üzerinde jumper takılı ise çıkartman yeterli.
  • allah bende bunu arıyodum. topice bakan varmı? kobe disket ile tanıtma felan demişsinya bende fdd yoktu. geldi hiç bakmadan direk windowsu kurdum gördüde yani o driver olayını sorun etmedim o yuzden şimdi benim hdd sata olarak çalışmıyomu heryerde ıde yazıyo satalardadamı ıde yazar o driveri kurmam mı lazım sata olması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 9 Nisan 2006; 22:31:20 >
  • Eğer direk xp yi kurduysan o zman harddisk in sata değil ide.Harddisk in bilgisara bağlantı kablosu nasıl tarif etsene, elektrik değil diğer kablo?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.