Şimdi Ara

SataII ve anakartlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni pc toplayacamda şimdi anakartın üzerinde sataII falan bişi yazmıyo ..SataII hddleri bu boardlarda kullanabilirmiyiz!..Arkadaşlar bu konuda bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim.

• Anakartın tam ismi nedir?
  • bende xtester ile aynı durumdayım.benimki asrock 775Twins HDTV revision 1 sata 2 hdd takabilirmiyim ben şimdi?
  • sata I i destekleyen anakartta jumper kullanarak sata II diskleri kullanabilirsin ama sata II özelliklerini ve varsa NCQ özelliğini kullanamazsın

Anakartının tam modelini yazarsan daha açıklayıcı bilgi alırsın
  • Arkadaşlar, EPOX EP-9NPA3J anakartım var, Epox'un sitesinde SATA ve RAID desteği olduğu yazıyor , acaba SATA II bi hard disk'i bu anakartımla tam özellikleriyle kullanabilir miyim veya SATA II destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin Lomax

Arkadaşlar, EPOX EP-9NPA3J anakartım var, Epox'un sitesinde SATA ve RAID desteği olduğu yazıyor , acaba SATA II bi hard disk'i bu anakartımla tam özellikleriyle kullanabilir miyim veya SATA II destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim ?

anakartının sata II desteği yok sata I olarak kullanabilirsin

[img=http://img125.imageshack.us/img125/7205/capturewizpr1.th.jpg]
  • quote:

Orjinalden alıntı: owemya

bende xtester ile aynı durumdayım.benimki asrock 775Twins HDTV revision 1 sata 2 hdd takabilirmiyim ben şimdi?

Tam anlamıyla modelini yazamamışsın gibime geliyor fakat ufak bir araştırma yaptım Buraya Tıkla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

sata I i destekleyen anakartta jumper kullanarak sata II diskleri kullanabilirsin ama sata II özelliklerini ve varsa NCQ özelliğini kullanamazsın

Anakartının tam modelini yazarsan daha açıklayıcı bilgi alırsın

Evet jumperın yerini değiştirerek sata2 kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.