LPG pompasının daha fazla olması deponun çabuk bitmesi. 1 depo ile 1323km giden dizel araçlar var… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Satılan araçların sadece %16 sı dizel %81'i potansiyel lpg'li fakat zam gene dizel'e (2. sayfa)
-
-
Altta cevabına yazmış arkadaş sana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana üsluptan bahsedenin üslubuna bak.Ben forumda senin gibi üç beş mesajı olan biri değilim.Sizin gibiler yokken burada çok daha birikimli insanlar vardı.Zamanında onların birikiminden çok yararlandık.Âçıkçası benim de sizin gibi cahil cühela ile tartışmaya niyetim yok.Senin mesajına da ihtiyacım yok.Zoruna gidiyorsa hiç yazmazsın olur biter
gelir adaletsizliği
sorgulama yoksunluğu
sağcı solcu biat kültürü olan
vergi adaletsizliği gibi şeylerin bol olduğu
halkın dürüst bir yönetim,üretim ekonomisi ve sürdürülebilir kalkinma değil de köyden inem şehire
daha çok para vir gibi şeyleri önemsediği ülkelerde devlet vergiyi bu şekilde toplar
mazota zam yapmak karli iş
otobüsü kamyonu gemisi dünyası hepsi motorin kullanıyor
su anki ekonomik krizde devletin parayı bir yerden toplaması lazım
en kolay yolu da akaryakıt
Yarın elektrikli araçlar piyasaya hakim olsun o zaman da ona çakacaklar
çünkü toplum sürdürülebilir kalkinma istemiyor,para vir diyor.
e onun da bir bedeli var.
buraya %52 yazan şarlolar %48 oy alan adayın ekonomi programı hakkında ne biliyor mesela?
hiç
temelde aynı şey ikisi,yandan yemiş IMF programı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Ağustos 2023; 22:37:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
al benzinli tüplü elantirikli arabanı geç sağağe saaaaağğğğğğaaaağğğğeeee milletin dizelinden :)
-
Arkadaşım sayı saymayı mi bilmiyorsun.
Her istasyonda motorin pompa sayısı daha fazladır.
Bir de cevap vermiş filan diyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başkan eskiden düzgün yorumların vardı. Son gelen zamlar ile sende sapıttın iyice. Saçma sapan LPG düşmanlığın nereye kadar sürecek. Bende dizel kullanıyorum ama ağlamıyorum. Sat sende LPG'li al o zaman. Ağlayacaksanda LPG ye neden zam yapılmıyor diye ağlama. Dizelin fiyatını düşürün tarzı konular açsana. Asıl amacın ne senin ? LPG ye benzine zam yapsınlar da dizel aracımın değeri artsın kafasını bırak artık.
Süleyman soylunun oooh videosu gözümün önüne geldi nedense :D
-
Ne laftan anlamaz cahil adamsın sen?Pompa sayısı ile araç sayısı bir mi?Lpg li araç sayısı ile dizel araç sayısını ekledik.Neredeyse kafa kafaya.Benzinli araçlara da gün gectikçe lpg takılıyor.Onlarla beraber dizeli rahat geçer
Alakası yok.Dizelin fiyatı düşse desem ne olacak ki?Zaten birşey farketmiyor.Bu millet öyle bir zıvanadan çıktı ki haliyle biz de bu dan nasibimizi aldık.Dizel.pahalı dediğinde avrupanın en ucuz yakıtı bizde,lpg ucuz diyen,ekonomi kötü dediğinde milketin altındaki arabaya cebimdeki telefona bak diyen,deprem zararı büyük dediğimizde yook devlet evlerimizi yapıyor diyen bir milletin hayrına sen birşey ister misin?
Kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil.Bunlar alt tabaka seçmen kitlesini korumak için lpg fiyatına zam yapmamayı bile düşünürler
Müdür lpg 16 küsür 400 km yol oh mis. Sat o zaman lpgli al ne ağladın ha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X