< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (4. sayfa)
-
-
amma çok maaşlı troll varmış... www.sikayetvar.comTogg Araç Bitmek Bilmez Sorunlarıhttps://www.sikayetvar.com/togg/togg-arac-bitmek-bilmez-sorunlari
sadece marka için yazılan binlerce şikayet var...
-
o kadar kaliteli ki sıfır araç 50km gidemeden yüksek gerilim hatası verip yolda kalıyor serviste tamir edilemiyor direkt iade oluyor... satış rakamlarıda şişirme...
-
sana öyle geliyor...
-
Tesla'dan yüksek puan almış. Üstelik tesla'dan 10 kat fazla satmış bu ay tabi ki şikayetler olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 4 Kasım 2024; 23:34:9 > -
Satış rakamları doğru
40.000 togg içinde bir örnek.
Uzaktan karalamak ile olmuyor. Aracı kullanmanız, konforunu, rakibi arabalar ile verdiği kalite hissiyatının farkını hissetmeniz gerekiyor.
-
Meyve veren ağaç taşlanır. TOGG hiç satmasaydı hiç şikayette olmazdı. adı üstünde şikayet var sitesine bakmışmış. bu sitede övgü bulamazsın.
TOGG satılmıyor, rakamlar yalan diyenlere bu şikayetleri göster. belki satıldığına inanırlar.
hiç şikayet almasaydı işte o zaman içime bir kurt düşerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 4 Kasım 2024; 23:44:50 >
-
Öyle bir iddiam yok. Otomobil fabrikasında ( TOGG değil) mühendis yakın arkadaşım var.
-
-
Şİkayetvar da çok şikayet olması tamamen boşuna değil. Konuya kendimce bazı yönleri ile açıklık getireyim.
- TOGG yeni bir marka ve ilk üretimlerinde özellikle yazılımla ilgili sıkıntılar vardı. Fİrma sahadan dönüşler ve güncellemeler ile durumu düzeltmeye çalışıyor
- Bu şekilde yeni kurulan tüm markaların ilk yılları biraz sııntılı geçiyor. Tesla model 3 için uzaydan görünen hatalar diye başlık açılmıştı.
- Araçlarda elektronik ve dijital aksamlar çok olunca hata riskleri de çok oluyor. Hataların bir kısmı da elektrikliye ve özellikle TOGG'un huyuna alışamayan müşterilerin yanlış kullanımlarından kaynaklanıyor.
-
Şİmdi ben anlamadım. Cümlenin yazılış tarzından firmanın bu finansman desteği ile firmanın çok satması zorunuza mı gitti. Diyelim ki devlet desteği ile oluyor ya da firma zararına bu imkanı sağlıyor ne değişir?
BU işleri uzun vadeli düşünmek lazım. Frma ya da devlet bu işten bu yıl zarar eder sonra bunu kat ve kat karşılar.
-
Değirmenin suyu İtalya dan gemilerle geliyor. Salak İtalyanlar parayı burada çarçur ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 4 Kasım 2024; 23:51:56 >
-
konuyla ne ilgisi var senin arkadasinin?
motor yok pil yok tasarim yok. disaridan alip burada montaj yapiyorsun
ve bu araba yerli ve milli? neden? cunku kapi kolunu, koltugunu biz uretiyoruz :))
afiyet olsun
-
Şahsızınıza bir şey demiyorum. Yazdıklarınız için o kadar boş yapmışsınız ki eski mesajı tekrar buraya aktarmak zorundayım. Markanın fikri ve sınai mülkiyet hakkının TOGG ta olması, Otomobil markalarının neredeyse hiç birinin yüzde 90 ları bulan yerlilik oranına sahip olamadıkları gerçeği ve son olarakta önceki mesajım sanırım cevap olarak yeter.
Önceki mesajım ise;
Sektörden ve teknolojiden anlamadığınızı bu kadar öne çıkartmasaydınız. Çok uzatmadan kısa bir iki bilgi vereceğim.
- Önemli olan marka tesçil hakkının kime ait olduğudur.
- Hali hazırda üretilen T10X in yüzde 50 den fazla yerlilik oranı ile üretildiğini bilmiyorsunuz sanırım.
- Otomobil gibi binlerce parçadan oluşan bir üründe yüzde yüz yerlilik beklemek için bu işi hiç bilmememk gerekir.
- Dünyanın en değerli markası Apple'nin son model telefonunun üretiminde ne kadar yerlilik ( ABD ürünü ) ne kadar başka ülkenin ürün ve teknolojilerini kullanma var araştırdınız mı?
-
ben bir yuzde vermiyor ve istemiyorum canim benim
bir arabanin kalbinden bahsediyorum
pilin yok. motorun yok. teknolojon yok. multimedya ekranin yok
ee, parayla baska bir markanin mulkiyet hakkini aldim, araba yerli sayilir
tamam yerli tamam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X