|
Bildirim
2025te Almanyaya ihrac edilmeye de baslanacak. Bizden daha ucuza alıp binecekler. Bilim bakalım biz niye daha yüksek fiyata alıyoruz. Hatta alamıyoruz. Düsünsenize arabayı yerli adı altında üreten sizsiniz ama elin gevur sizden daha ucuza biniyor. Bu ülke daha nasıl düzelsin
|
En çok arıza yapan ve arızası giderilemeyen elektrikli araçları da yazın bir zahmet. "Yerli ve milli" gazına gelenler bin pişman. Bir kere bu aracın servis ağı yok; elektrikli motordan anlayan usta yok. |
şöyle haberleri koymayın. muhalifler sevmiyor. togg batıyor felan yazında sevinsin garipler
|
İtalya'dan, Çin'den gemilerle geliyor diyenlerden foto,video bekliyorum 1 senedir...
Ha gayret aslanlar Yapacaksınız En kötü AI yapın Aİ değil AI :) |
italyadan geliyordan başlayıp.veriler dogru değil demelerine kadar geldiyse baya başarılı olmuş bence.
|
Öyle bir istatistik varsa söyleyinde yazalım. Elektrikli araçlar öyle çok az servis ihtiyacı duyuyorlar ve en çok yazılım sorunları oluyor olsa olsa. Yoksa motor yok, yağ yok, radyatör yok, vites yok, egzoz yok bir sürü arıza çıkacak şey yok.
Batarya genelde çıkarmıyor, elektrik motoru zaten çok çok güvenilir, çıksa çıksa yürüyen aksam birde fren hidroliği o kadar. Geri dönüşüm nedeniyle balatalar bile kat kar fazla gidiyor. |
satın alanlarla bizzat görüştüm. daha pişman olana denk gelmedim. elektrikli motor içten yanmalılar kadar karmaşık değil.
|
Elektrikli araçların ustası var ama TOGG olunca yok. Böyle akıllı! ve beyninizi kullanarak! yorumlar yapın arkadaşlar.
|
7 kişi zaten cevap yazmış. 2 kardeşim de ful paket olanını kullanıyor. Çok memnunlar. 22.000 km yapan kardeşim hiç servise götürmedi, yolda kalmadı, Enerji hatası, işlemcinin yavaşlığı gibi ufak tefek sorunlar yaşasa da araba çok konforlu, çok sağlam. Eylülde 2200 adet kasımda 3 bin adet aralıkta 4-5 bin adet Ocakta 5 bin adet Bu arada siz çatlamaya devam. |
|
En çok arıza yapan ve arızası giderilemeyen elektrikli araçları da yazın bir zahmet. "Yerli ve milli" gazına gelenler bin pişman. Bir kere bu aracın servis ağı yok; elektrikli motordan anlayan usta yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 4 Kasım 2024; 15:39:43 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sileceğin su püskürtmesi güncellemesi daha geçenlerde geldi diye biliyorum ama? Su püskürtmeden çalışıyormuş sanırım daha önce. |
|
ben olsam toggdan vergiyi kaldırırım tesladan ve diğerlerinden ağır vergi alırım |
|
|
|