Şimdi Ara

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
4
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/bu-40-gumruk-vergisi-olmasa-mg-zs-elektrikli-suvu-750-bin-tl-ye-alacaktik-toggdan-cok-daha-ucuz--155451975-2

Burada ÖTV yi nasıl kaldirirsin mala anlatır gibi anlatıyorum

Avrupa Amerika coğrafyasına yayılmış durumda,sen fay hatlarının üstüne 50 milyon insanı oturtmuşsun

Önce o 50 milyonun 20sini İzmir Adana Bursa İstanbul Ankara'dan çıkart,sonra konuşuruz ÖTV işini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

kim uydurmuş onu ya? Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

o testler araçlar piyasaya sürüldükten sonra satıcıdan habersiz alınan rastgele bir araç üzerinde yapılıyor bildiğimiz kadarıyla.

geçen de biri Almanya sınırdan sokmaz diyordu. Togg sahipleri T10X leriyle avrupa turundan paylaşımlar yapıyor. Almanların meşhur yarış pistinde Togg T10x denendi ve deneyen alman bile beğendi aracı. Nereye çıkamıyormuş! Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Hocam o arkadaşı zorlama fazla, engelleyip topukluyor

:)

Şimdi ben bu toggun 0 faiz kampanyası bizden çıkıyor tayfadan konu açmasını bekliyorum, açmazlarsa ben açıp ifşa edeceğim bunları

Çoğu da bloklayip topuklamis zaten

Forum bunların veciz düşüncelerini öğrensin maksat

• Satması normal. Togg alacağım dediğiniz zaman bankalar kredi yarışına giriyor. Daha az faiz veriyorlar. BU bakımdan en mantıklı Togg.

• kkvan kullanıcısına yanıt

kredi maliyeti togg tarafında karşılanıyor bankalarla yaptığı anlaşmalar çerçevesinde. üstelik anlaşmalı bankalar devlet özel fark etmiyor, garanti de veriyordu krediyi.

şimdi garanti özel banka, togg özel firma. bunların kredi anlaşmasının maliyeti nasıl devlete yük olabilir ki?

iftira atmayın bari. yalanlara alıştık.

• Tamamen 800.000₺ ye 0 faiz avantajı ile yapılan satışlar...
    Mükemmel kampanya...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Byd yi 700 den satmaya gerek yok...
    Togg da olduğu gibi, diğer araçlarda da 800bin₺ ye 0 faiz avantajı yapsınlar...
    Görürüz o zaman gerçek satış rakamlarını...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jethoca kullanıcısına yanıt

Biraz patavatsız bir espri oldu ama işin tamamen esprisindeyim hocam, yoksa Togg kullanmadım bile.

Benim aracın da bir önemi yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Kasım 2024; 9:4:26 >
  • İtalya'dan getiriyorlar abüüüüü Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

Yollarda süzülen Togg'ları gördükçe çıldırıyorum abüüü Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

Ülkemde üretilen şeylerden üzüntü duyuyorum abüüü Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• Güzel gelişme de. 7 yıl %70 pil sağlığı garantisi sonrası bu TOGG'lar ne olucak merak konusu.

- Faizsiz kredi seçenekli Pil yenileme programları?
    - Eski pilinizi getirin yenisini %30 indirimle alın?
    - TOGG pilleriniz şoklanır??
    - %30 menzil kaybı ve en az %30 fiyat kaybıyla ikinci elden satılığa çıkarma?
    - %30 menzil kaybıyla kullanmaya devam etme?

Pil sağlığı azaldıkça pilin iç direnci de artar. Pil eskisine kıyasla daha çok ısınır ve daha geç şarj olur. Belki motor gaz yememeye dahi başlayabilir çok ekstrem durumlarda..

Bu pil konusu şimdiden planlanmalı. 7 sene şıp diye gelir geçer.

• The_Night_Walker kullanıcısına yanıt

Orası da doğru. Ama 700bine satılınca aktroller bile Togg niye 1.8 milyon diye sorgular mı? Sanmam. Köprüler yapılırken devletin cebinden 1 kuruş çıkmayacak deyince inanıp, avuçları patlayıncaya kadar alkışlamışlardı.

• cseyfe kullanıcısına yanıt

Bu kadar konudan bihaber olacaksın

Tertemiz

Miss gibi

CHP gelecek ve BYDleri 700bine alacağız

CHP gelince köprüler bedava olacak

Yeni projeleri bedava para vermeden yapacak

Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

bos yapmaya gerek yok

hangisi burada uretiliyorsa yaz herkes ogrensin :)

konuyla ne ilgisi var senin arkadasinin?motor yok pil yok tasarim yok. disaridan alip burada montaj yapiyorsun

Ve bu araba yerli ve milli? neden? cunku kapi kolunu, koltugunu biz uretiyoruz :))afiyet olsun

Biz bilmiyoruz buyrun bu sözlerinizle konu açıp forumu aydınlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 5 Kasım 2024; 11:50:29 >

bos yapmaya gerek yok

Tam onu diyordum Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• glasscoin kullanıcısına yanıt

Mayısta aldım 8bine yaklaştı,daha servise gitmedim,2 yılda nasipse gitmeyeceğim bakımları 2 yılda bir Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

Çok şükür hiç yoldada kalmadım,sorunsuz kullanıyorum, sessiz süzülüp gidiyoruz,DSG gibi sorunları yok, içten yanmalı bakımları da yok

Sizi fena trollemişler Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu 

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

iste cevap bulamayinca boyle olur genelde

bayrak inmez ezan dinmez :)

Konuyu ne zaman açıyorsunuz?

Forum olarak toggun montaj çakma ithal olduğu ile ilgili bilgilenmek istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 5 Kasım 2024; 12:22:20 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.