Aboooov baştan aşağı kullanıcı deneyimi ve teknik bilgi DH'de ender görünür Bu yorum koruma altına alınmalı +100 |
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (8. sayfa)
-
-
togg makyajda ısı pompası getirirse görücem bu ısı pompası gereksiz diyenleri
-
TOGG CEO'su iktisadi olmadığını açıklamıştı. Gereksiz farklı konu
-
Isı pompası ile normal ısıtıcı arasındaki tüketim farkı tam 3 kat. Yanlış duymadınız, tam 3 kat. Yani 300%. Youtube inceleme videosunda gördüğüm Togg düşük ayarda 15%, yüksek ayarda 25% daha fazla batarya tüketiyor. Küçücük çamaşır kurutma makineleri bile ısı pompasına geçti verimlilik için, siz hala Togg'da ptc ısıtıcıyı savunabiliyorsunuz. Yanlışa yanlış diyebilsek keşke.
-
ceo çıkıp koymayarak hata ettik demiyecek ya kılıfını uyduracak tabiki
almanyada satacaklarını söylediler satsın bakalım ısı pompasız bence ilk makyajda ısı pompası ekleyecekler
-
Sen daha nelere inandın nelere. Katil Sisi'ye, al papazı ver papaza, yetki verince dolarla faiz lobisiyle kavga edileceğine, enflasyonu (haşa) Allah'ın yaptığına, neyse ya. Bütün bunlara inanmışsın, devletin cebinden bir kuruş çıkmadan köprü yapılacağına mı inanmayacaksın.
Sahi "Sisi" mi (İmamoğlu tarafıydı), "Yıldırım" mı derken kardeşim dediği Sisi yani İmamoğlu tarafında olman gerekmiyor mu? Reisini dinlemen gerekmez mi? Sonuçta kardeşi yani.
-
T10F çıkınca alırım. TOGG dünkü araba ve ona rağmen oldukça iyi işler çıkarıyor. 100 yıllık üreticiler bile elektrik işinde tökezlediler.
-
ne tuzagi guzel kardesim
anlatsana tek tek yerli otomobilin nelerini sen uretiyorsun
benim gibi bilmeyenler ogrensin
onun yerine konu degistirmeye calisiyorsun. bilindik numaralar bunlar :)
cevap olmayinca konu degistir
-
burasini neden begenmedin?
yaz iste urettigin parcalari? bilmiyorsan bilmiyorum de gec
-
Ben bilmiyorum forumda da birçok kullanıcı merak ediyor,neden iddia ettiğiniz şeyin konusunu açmaktan çekiniyorsunuz ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O halde durum çok vahim desene
-
Linki okumadığın ne kadar da belli.
Gerçi sizin kitlenin okuma alışkanlığı yok
Tele1 izle foruma gel bitti gitti piro dede iktidar oldu kalktı vergiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isı pompasının menzile + katkısı yerine, batarya kapasitesi artışı ile bu + yı sağlamayı tercih ettiklerini belirtmişti
-
Mont giy sen mont
-
Sen söylediklerinin arkasını dolduracaksın, ben değil
Zaten senin gibi "fabrika yok, İtalya'dan gemilerle geliyor" diyenler için çok enerji sarfetmiştim
-
Isı pompalarının verimine geçmiş şimdide
Isı pompaları yaygınlaşsın maliyeti düşsün
Elektrikli araçlara katacağı + menzil, + batarya maliyetinden düşük olsun hayhay
Kurutma makinesi diyor halen
-
10binlik kurutma makinesi ısı pompasına geçmiş, 2 milyonluk arabada maliyet düşsün diyorsun. Valla Tayyip inanılmaz şanslı. Almanya bizi kıskanıyor derken Akp'yi kastediyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kibar cevap için teşekkürler.
üçün birini alabilsek keşke espriye falan razıyız.
Ben maalesef henüz alamadım. Ödemlerim buna izin vermiyor. İmkan olunca hemen alacağız.
-
BYD rekabetçi fayatlar ile satsın siz görün o zaman Fiat ve ROna daki durumu.
BYD TOGG a zarar vermez destek. verir. Elektrikli ekosistemini besler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X