Yeni üyeleri tuzağına çekebilirsin |
Satılan her 3 elektrikli araçtan birisi Togg T10X oldu (7. sayfa)
-
-
Satış olsun diye bankalar yalvardı yoksa bu elektrikli daciayı bence kimse almazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda kısmen haklı olabilirsiniz, evet eğer varsa böyle bir örnek 50km gitmeden hata verip direk iade olunan değiştirilen bu da söylenmeli.
Fakat burada vw'lerin 10km de dsg patlattığı hatta bazılarında yaptırırken (bırakın değiştirmeyi) sıkıntı çıkartıldığından kimse bahsetmiyor. emisyon olayından kimse bahsetmiyor. suziki vitaranın çürük araba satmasından, pegoutun tavanı boyalı araç satmasından kimse bahsetmiyor. Markaları karşılaştırıken bunları da hesaba katlamı. Münferit olayları ayyuka çıkarmak doğru değil. Üstelik dsg olayı öyle 1-2 örnekte değilken.
Her araçta istisnalar olur. ancak alman bozulunca suspus olup bu ülkeye katkısı olan bir markada olunca çığırtkanlık yapmak tek kelimeyle ayıptır.
Ayrıca şu kredi olayı inanılmaz bir imkan. Fakat TOGG markası evet bu çark dönsün diye, satışlar artsın diye bazı yerlerde sübvanse ediyordur.
Aynısını diğer marka distributörleri neden yapmıyor ? Kısmen tesla dışında yapan gördünüz mü ? Belki burada hatırlayanlar vardır şu 10% vergilendirme olayı ilk çıktığında Merso EQB nerdeyse bu dilime giriyordu. Şöyle ham fiyattan 50-100bin indirim yaptıklarında aracın son kullanıcıya maliyet 300-400 bin düşüyordu (tam sayıları hatırlamakla beraber). Sonra ne oldu tahmin edin? EQB'e dolar aynıyken zam geldi. Veya BYD (Çokta beğendiğim bir marka olmakla beraber) teşvik belgesini alınca Sealin fiyatını 1500ün altına düşürmesi gerkeiyor şimdiki fiyatlarla karşılaştırıldığında. Yapar mı ? Zor yapar. Aradaki kaymağı kendi yer. Şimdi bunu yapana o mercedes,byd markasını koruyor derken TOGGun yaptığını eleştirmek abesttir.
Keza kalite olarak bu ülkenin en iyi otomotiv habercileri de TOGG'un kalitesinin yeterli ve birçok markaya göre iyi olduğunu söylüyor zaten.
-
Konu başına tutturun 👍
Ek bilgi:
EQB 1500lere geldiğinde Mercedes tr sitesine koymuştu. Bayileri aradık. "Koyduk ama satmıyoruz" demişlerdi. Daha sonra 2nin üzerine çıkardılar ve online satışa başladılar.
👏👏👏👏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye 3 ü de olmadı
-
Millet sıfır faizli krediyle aracı alıp ÇAKMA derdinde.
-
Çok zekice. Hiç satılmasa hiç şikayet olmazmış. Bende okudum ve yeni bir markanın alınmayacağı konusunda iyice emin oldum. 1 ay 2 3 ay bekleyenler. Sağol alana mani olmayalım. Zaten şu aşamada elektrikli araç için kendi şarj yerin olmalı. İstanbul da bu imkansız. Bu menzil seçenekleriyle de herkese mutluluklar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garip olan söylediklerinin konusunu açamıyor hiçbiri
Şarj edebilecek yerim olsa alırdım. Neden mi?
800.000 kredi 0 faiz harika birşey. Neden mi?
800.000 TL'yi günlük Para fonlarında değerlendirdiğinizde 30 günde size yaklaşık 29.600 TL getiri sunar. Günlük faizde ise yaklaşık 32.000 TL getiri sunar.
Kredi aylık geri ödemesi 66.666,67 TL. Çıkar 32.000 TL'yi, aylık 34.666 TL ödeme yaparsın.
Son aylarda bu arabayı alan insanlar bu hesabı yaptığı için TOGG alıyor. Tesla aynı para olsa ben şahsen almazdım, çünkü 800.000 TL 0 faiz yok.
Hadi diyelim para fonları ve faiz sizce helal değil. Altın alabilirsiniz. Altın'ın her ay getirisi aylık en kötü %4 civarı. Arabayı alırken al 800.000 TL'lik altın. Kredi ödeme gününde ihtiyacın kadarını bozdur.
800.000 TL 0 faiz olmasa, eminim TOGG bu satış rakamlarının 5'te 1'i satış yapamaz.
Sonuç olarak demem o ki, beğenildiği için satılmıyor son aylarda. Para kazandırdığı için satılıyor.
-
Güzel yorum ama kısmen yanlış
neden mi?
çünkü piyasa tiko para togg u hemen fiyatlar
misal v2 uzun menzil tam donanım sıfır fiyatı 1923 iken
sarı sitede 1700-1800 arası
Yani bahsettiğiniz avantajlı kısmın %6070lik kısmını bizim ülkemizin güzel insanları anında fiyatlar
Konu dışı ama bu böyledir
Konutla ilgili avantajlı bişeyler olsun konut fiyatları anında artar gibi gibi...
-
Kimse bedavaya köprü yapamaz. En azından ben böyle bir şeye inanmam çok şükür. ama; 3 trilyon dolar vergi toplayıp, 500 milyar dışardan borç alıp hala köprüyü 10 katı fiyata peşkeş çekiyorsan ve oy veren olarak sen bunu alkışlıyorsan hak ediyorsun demektir.
(Bu arada forumda alkışlayanlardan birini tespit ettik.)
-
Isı pompası olmayan elektrikli aracınızdan memnun musunuz? Kışın ısıtıcıyı açınca menzil ne kadar düşüyor? Peki ilave vergi olmasa altınızdaki aracın 3te1 fiyatına ısı pompası olan, batarya ısıtması olan BYD mi alırsınız yoksa ne yapayım ısı pompasını ben mont giyerim deyip 3 katı fiyata Togg mu alırsınız?
-
İhracat için EuroNCAP bir zorunluluk değil, Avrupada 2 yıldız almış araçlar bile satılabiliyor hala. Tüketici güvenmez almaz o onun bileceği bir iş ama TOGG muhtemelen 4 yıldız regülasyonunu karşılayacak durumda.
-
ÖTV nin fay hattıyla ne ilgisi var siz kafayı mı yediniz.
-
Mayıs ayından beri kullanıyorum, iyi ki ısı pompası ve küçük batarya yerine ısı pompasız büyük batarya tercih edilmiş, 88kw bataryam var, hemde en performanslı ve yüksek teknoloji olduğu için pahalı olan NMC.ben uzun yolda bile 500kmleri rahat görüyorum, ısı pompalı 77kw bataryalı teslalardan daha uzun menzile sahibim
29 Ekim'de fulledim 530km menzil görüyorum 😉 kulaktan dolma konuşmuyorum kullandığım veriler, ısı pompası yok,menzilim herşeyi açıklıyor 👍
Ülkemin iklim koşulları belli,en fazla 3 ay kış olacak, aracımda 4 koltuk ısıtma var monta gerek yok, menzil düşse düşse teslanın uzun menzilinin yaz menziline düşer 😅
Elektrikli araçlar konusunda pek bilgin yok sanırım,bu ısı pompası olmazsa olmaz da değil, burası da Norveç değil, Tesla gibi nma değil NMC batarya kullanıyor Togg, Togg mühendislerini de tebrik ediyorum doğru karar vermişler
Bunun bir ispatı da Togg LR uzun menzil ile Tesla SR kısa menzil, şarj istasyonunda fulleyip arka arkaya klima açık 102km yapıp tekrar fullediler, sonuçlar Togg uzun menzil 15.9kw ,Tesla SR 16kw tüketti,demekki ısı pompası bir işe yaramamış,0.22cd Tesla 0.29cd togg,bu aeroda teslaya yaramamış, Tesla SR küçük bataryalı olduğu için 250kg da hafif buda işe yaramamış, Togg oldukça verimli
Evet ben çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seçimden önce
İsraf yönetimini bitireceğiz, istanbul'un kaynakları kendine yeteeer
Seçimden sonra
Borç Alma Töreni
Taam kanka ben inandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomboy_85 -- 5 Kasım 2024; 17:25:29 > -
aracın 3te1 fiyatına
-
Aracın fiyatıyla alakalı saçma yoruma takılırken asıl kısmı kaçırmışım
Isı pompasını kalorifer mi sanmış la o
mont demiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X