Şimdi Ara

-- SATILDI -- 100 Lv FF Bowman ( +5 Bow // +6 Set ) Satılık - NEPTUNE - 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakter forumdan XXqXX arkadaşa satılmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olsun..

* Char Adı ve Serveri : NiqhtMare / NEPTUNE

* Build Bilgisi : Full STR, Bowman

* Fiyat : 500 TL

* Gittigidiyor ( %10 komisyon aldığını unutmadan teklif yapın. ) :http://urun.gittigidiyor.com/Silkroad-100-Lv-FF-Char-Karakter_W0QQidZZ19189953

* Ödeme : PTT ve İş Bankası

İletişim için MSN ya da forum üzerinden PM atabilirsiniz.

MSN : nniqhtmare_@windowslive.com

* KASA *

Karakterin kasasında 3 tane dress ( ek parçaları dahil ), süresi bitmiş devil spirit ( A grade ), süresi bitmiş maymun ile magic pop'tan çıkan bazı itemler mevcut. Geri kalan sayfalarında tabletler, scrollar vs var. Karakterin üstünde 150m gold bırakacağım.

* BOW *

Serverda %0 courage stone azlığı olduğu için phy artıramadım. Crt 10'u yakalamak kolay olmadı. Riske girmeye gerek yok.

* KIYAFETLER *

Kıyafetlerin hepsi +6 ve str int eksiği yok. Extreme item olmadan elimden geleni yapmaya çalıştım.

* TAKILAR *

Yüzük ile kolye +6 denerken yok oldukları için yenilerini aldım. Takıların blueları maalesef az. Alan kişi rahatlıkla düzeltebilir.

* SKİLL *

Karakteri 100 Pacheon - 100 Fire - 80 Lighting - 20 Cold olarak yapılandırdım. Cold resmini koyma gereği duymadım. Snow ile pasif skilleri açık.

* C Ekranı *

Karakterde 27 Temmuz tarihinden itibaren 6 günlük premium plus vardır. Premium plus'lı C ekranı.

* HONOR DURUMU *

Karakterde 2 tane honor buff ( Attack Rating - %20 Moving Speed ) bulunuyor. Alan kişi 5 tane char mezun ederse 3. cü buffı alabilir.

* GENEL GÖRÜNÜŞ *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 5 Ağustos 2009; 14:16:22 >

• Istısnasız bir char ve istisnasız bir konu..

Hayırlı satışlar.

C ekranı eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 27 Temmuz 2009; 22:00:31 >
  • Tamamdır onu da ekledim.

• Yeniden hayırlı satıslar.
  • Güzel char fiyatı merak ettim iyi satışlar
  • Karakter güzzel olmuş farmı tamamlayıncada bow +8 değil miydi ?
  • Param olsa kesinlikle alırım...Fiyatı merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcorden

Karakter güzzel olmuş farmı tamamlayıncada bow +8 değil miydi ?

+9 denerken gitti gene. Yedek bow yapmıştım en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marty Friedman_

Param olsa kesinlikle alırım...Fiyatı merak ettim

Kesin bir fiyat yok aklımda ama minimum 450 lira diyebilirim.
  • Up..
  • harika char hayırlı satışlar
  • cok kalite bişeymiş hıyarlı satışlar
  • Teşekkürler. Konu güncellendi.
  • Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyenler için charı gittigidiyora koydum.

http://urun.gittigidiyor.com/Silkroad-100-Lv-FF-Char-Karakter_W0QQidZZ19189953
  • hayırlı satışlar güzel karakter
  • TAKAS yaparmısın?
  • Hayır takas düşünmüyorum. Genede sağol teklifin için.
  • upppp
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.