Şimdi Ara

SATILDI 60KG Vinly agırlık seti + 2 kısa bar+ halter bar 40TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI 60KG Vinly agırlık seti + 2 kısa bar+ halter bar 40TL
    60kg vinly agırlık seti + 2 adet 40cm kısa bar + 120cm uzun halter bar fiyat 40tl izmir dikili içi elden izmir dışı havale ve kargo karşıdan ödemeli şeklinde fiyatı 40tl düşürdüm çünkü yer kaplıyor elimden çıksın istiyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Dikili Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kargosu ne tutar hocam özelden sormadım benim gibi merak edenlere cevap olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RitueL

kargosu ne tutar hocam özelden sormadım benim gibi merak edenlere cevap olur

valla hocam bir bilgim yok ama evde yer kaplıyor spor yaptım 5 sene boyunca ama rahatsızlık geçırınce hersey gıttı bütün çalışmalarım o yüzden 40tl bile vericem yeterki elimden çıksın yer kaplıyor çünkü
  • Hocam sorun olmazsa setin orijinal resmini atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmensergen

Hocam sorun olmazsa setin orijinal resmini atabilir misiniz

bu aksam koyucam zaten resımsız normalde konu acmazdım ama pek dıkkate almadım agırlık aletlerının satısını kusura bakmayın bu aksam resım eklıycem extra çalışma masasıda mevcut
  • duruyor mu ürünler hocam
  • forum dışı satıldı hocam konu eski olduğu için kapatmayı unutmuşum kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 21 Mart 2018; 1:21:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.