Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI | LG 25" IPS 5ms 75hz(OC) Ultra-Wide Monitör Satın Al 13 Ocak 2022 17:06 1 1 SATILDI | LG 25" IPS 5ms 75hz(OC) Ultra-Wide Monitör Eski monitörümü artık kullanmadığım için satışa çıkartıyorum. Kutusu vardır, faturası yoktur ve garantisi bitmiştir. Pazarlık payınız vardır . 25 İnç Ultra-WideIPS Panel LG kalitesini biliyorsunuz.Overclock ile 75hz kullanabiliyorsunuz.Satıştan önce ölü piksel testi yaptım sadece kırmızı renk arkaplanda ortaya çıkan ekranın sağ alt kısmında bir adet ölü piksele rastladım onuda belirteyim.Giriş portları vb bilgiler için LG'nin sitesine bakabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Super Mario Odyssey ve The Legend Of Zelda Link's Awakening [SATILDI] Xbox 9.Nesil Gamepad Siyah [SATILDI] Xiaomi Mi 9T / 64GB / Çift Sim [SATILDI] [SATILIK] Ryzen 5 2600X 3.6GHz / 6 Çekirdek / Tray veya Stok Fanlı Satılır