Şimdi Ara

[SATILDI] Zenfone 2 32 GB SON 450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    sonyyericsson'a SATILMIŞTIR.Hayırlı olsun

Telefon 07/09/2015 tarihinde 1.299 tlye teknosadan alınmıştır,faturası vardır.Garantisi devam etmektedir,yaklaşık 9 ay kadar süresi vardır.Cihaz arkadaşıma aittir.Kutusu,şarj aleti,şarj kablosu,garanti belgesi vardır.kulaklığı yoktur.32 gb hafıza,4 gb ramli model,kutu içerisinden quick chargelı şarj aletiyle gelmektedir.

Cihaz genel olarak temiz sayılır,ön yüzü temizdir,ekranda bir kaç kılcal çizik var.Yan çerçevelerinde yer yer çizik ve vuruklar var,fotolardan detaylı bir şekilde göstereceğim.çok can sıkıcı değil.Arka kapakta ise zenfonelarda sık görülen çatlama ve kırılma vardır,sağ alt köşesi kırıktır.sol at köşesinde çatlak var ve geri kalan yerlerde hafif çizikler var.Bunların hepsi KAPAKTADIR.Arka kapak pek problem değil,zira değişebiliyor ve zaten alacağınız herhangi bir ikinci el zenfoneda kırık ve çatlağa rastlayacaksınız,çünkü kapak çok sert ve çıkartırken illa ki deforme oluyor.Ses açma kapama tuşunda deformasyonlar var.

Cihazın kondisyonunun çok iyi olmaması dışında,çalışmasında vs. hiç bir problem yoktur.Bir de belirteyim şarj soketi normalde olduğundan çok çok hafif yalama,şöyle örnek vereyim normalde uyguladığınız kuvvet 10 ise bunda 8lik kuvvetle kabloyu çıkarabiliyorsunuz,çalışmasında hiç bir problem yok.Arka kapak alınarak rahatlıkla kullanılabilecek güzel bir telefon.Fotoları kısa süre sonra ekleyeceğim.Kadıköyde elden teslim,diğer illere önce para sonra kargo şeklindedir.Takas yoktur.FİYAT EN SON 450 TLDİR

Foto eklendi,önemli olan kısımları belirttim,elimden geldiğince net çekmeye çalıştım.

Fotolar;

Ön tarafı temiz,göze çarpmayan bir kaç kılcal çizik var sadece

En dikkat çeken vuruklar sol üst ve sol alt köşesinde,burası sol üst bölümü.Işık doğrudan telefona vurduğundan ve yakın çekimden daha kötü gözükmüş.Normalde pek tabi bu kadar belli olmuyor.

Sol alt ve orta bölüm,alt köşesinde üstteki kadar olmasa da biraz vuruk var,ve klasik zenfone köşelerindeki en ufak darbede iz oluşumu bu telefonda da var.

Cihazın sağ kısmını çekme gereği duymadım zira herhangi göze çarpan vuruk yok,sadece hafif izler var.

Cihazın üst ve alt kısmı,yakın çekimden ve ışıktan toz parçaları çizik/deforme gibi görünmüş,onları görmezden gelin.köşe kısımlarında yine izler mevcut.Dediğim gibi yakın çekim ve ışık yüzünden olduğundan daha kötü görünüyor.

Arka kapağı ve sağ alt kapaktaki kırık

Sol alt kısımdaki çatlak

Sol üstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 24 Ocak 2017; 15:27:56 >

• edit..... telefon hakkinda bilgi almak icin yazmistim fakat bilgilerini girmissiniz su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreambox271980 -- 19 Aralık 2016; 19:25:15 >
  • dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,aklınıza takılan soru varsa belirtin hocam ben şu an biraz aceleyle konuyu açtım,bu akşam detaylı fotoları eklemeye çalışacağım
  • Takas düşünüyormusunuz
  • Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hocam
  • Bu fiyata göre bu cihaz güzel ilan.

İyi satışlar...
  • Kabus87 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,fotoda kondisyonu olduğundan daha kötü çıktığı için insanlar tereddütle yaklaşıyor .Bakalım hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı satışlar. Aynı cihazdan bende de var güzel cihaz ve fiyatınız uygun. Size cihazla ilgili bir PM atacağım.
  • baya hor kullanılmış ama güzel fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.