Şimdi Ara

Satılık 116 wiz, 113 nuker ve +6 char (TAM PT)aquarius

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, toplam 8 char satılık. 116 wiz, 113 nuker, 101 warrior, 3 nuker, 2 bard.
    wizard elinde +12 legend 13dg staff'ı vardır. üstünde legend ve rare karısık seti vardır. avatar gold vs tüm charlarda mevcut.
    nuker elinde legend spear'ı var.
    wiz ve nuker tam itemli sağlam charlardır itemleri tam hatırlamıyroum yazamayacağım zaten ucuza bırakacağım.

8 char toplam 300tl.
    sadece 116 wiz 200tl'dir. +12 legend 13dg staff'ı ile birlikte.

05056691559

server aquarius.

• çarlarını tek tek satışa koyarsan daha karlı bir satış yapabilirsin ayrıca resim ve kendin hakkında detaylı olmasa dahi bilgi vermelisin çarlarının satışını kolaylaştırmak adına ama gerçekten fiyat makul bana kalırsa tek tek sat o kadar emegin boşa gitmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fidelkastro

çarlarını tek tek satışa koyarsan daha karlı bir satış yapabilirsin ayrıca resim ve kendin hakkında detaylı olmasa dahi bilgi vermelisin çarlarının satışını kolaylaştırmak adına ama gerçekten fiyat makul bana kalırsa tek tek sat o kadar emegin boşa gitmesin...

ilgin için teşekkür ederim. acil ihtiyaç olmasa satmazdım.

wiz satılmıştır.kalan 7 char satıştadır.
    sadece 113 nuker 50 tl.
    ff elinde legend spearı'ı var.

• diablo çarlarınızı biz alırız.
    sabah 10 gece 2 arası canlı destek hergün açıkwww.gamepowerbazaar.com canlı desteğine gelmeni bekliyoruz. hepsini almak üzre.
  • kalan charlar:
    113 nuker (elinde +1 legend spear, üstü rare +3 set fb, ff +200k sp fire cold light force) 50 tl
    101 wiz ff 20 tl
    101 warrior ff 20 tl
    95 2 adet nuker 15 tl tanesi
    95 2 adet bard 15 tl tanesi

edit: tüm nukerler fire light cold force ff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo00 -- 27 Temmuz 2013; 23:15:17 >
  • günceldir.
  • 113 nuker satılmıştır.
    listeye sbot hesabı eklenmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aza veriyosun
  • güncel olarak sadece 100 lv warrior kalmıştır. skill restore kağıdı vardır. aquarius
    20 tl
  • hey gidi günler eskiden ne para ederdi şu charlar 88wiz'im vardı 3 yıl önce 300tl ye satmıştım
  • güncel
  • hocam 100 level warrior hakkında görüşelim. pm
  •  Satılık 116 wiz, 113 nuker ve +6 char (TAM PT)aquarius
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.