Şimdi Ara

SATILIK 1999 MODEL 2.0 RXE LPG'Lİ ÇOK TEMİZ **RENAULT LAGUNA** (İLK SAHİBİNDEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1999 yılında aldığım arabamı 10 sene sonunda 2008 model laguna almamdan dolayı satıyorum. Arabanın ilk sahibi olmam ve memuriyetten ötürü çok temizdir, tüm bakımları zamanında yapılmıştır. Araçta 2500tl değerinde sıralı otogaz sistemi vardır. Çok sevdiğim ve özleyeceğim arabamın bazı özellikleri şunlar; elektrikli hafızalı deri koltuklar, derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli aynalar, arka ve ön kol dayama, 2 adet ön iki adet yan hava yastıları, direksiyondan kumandalı orjinal teyp, 16 inch alaşımlı çelik jant, konuşan yol bilgisayarı vs.vs.vs. Ankara'dan arkadaşları öncelikli olarak arabamı görmeleri için bekliyorum.... FİYAT=15,850TL Pazarlığa açığım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymoous -- 5 Mart 2010; 20:03:24 >

• İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞIM ARAÇ KAÇ KM DE
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonymoous

1999 yılında aldığım arabamı 10 sene sonunda 2008 model laguna almamdan dolayı satıyorum. Arabanın ilk sahibi olmam ve memuriyetten ötürü çok temizdir, tüm bakımları zamanında yapılmıştır. Araçta 2500tl değerinde sıralı otogaz sistemi vardır. Çok sevdiğim ve özleyeceğim arabamın bazı özellikleri şunlar; elektrikli hafızalı deri koltuklar, derinlik ayarlı hidrolik direksiyon, elektrikli aynalar, arka ve ön kol dayama, 2 adet ön iki adet yan hava yastıları, direksiyondan kumandalı orjinal teyp, 16 inch alaşımlı çelik jant, konuşan yol bilgisayarı vs.vs.vs. Ankara'dan arkadaşları öncelikli olarak arabamı görmeleri için bekliyorum.... FİYAT=14,850TL Pazarlığa açığım...

ilan varmı ?
  • Arkadaşlar araç 177,000 km'de ilan henüz koymadım ama koyduğum zaman bilgi veririm.
  • foto gönderebilir misiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.