Şimdi Ara

SATILIK 2003 FOCUS 1.8 TDCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2003 nisan çıkışlı şuan 73 bin km de bulunan focus 1.8 hb tdci aracımı satıyorum. Renk metalik gümüş.
    Aracın ilk sahibiyim, 3 senedir kullanıyorum, çok keyifli bir araç, çok memnunum.
    Araç hatasız, kaza boya değişen çizik v.s hiç bişey yok.
    Tüm bakımları Ankara otokoç ta yapıldı.
    25 km de carbon clean yapıldı. 65 bin km de fren balataları değişti. Yakıt filitresi ve hava filitresi yeni değişti.
    şuan sadece yağ ve yağ filitresi zamanı geldi, bunun dışında hiçbir masraf gerektirmiyor.

şehir içi ortalama 6.1 lt - şehir dışında ortalama 100 km / 5.4 lt yakıyor.
    Standart comfort modelden farklı olarak orjinal cd çalar mevcut.
    Yaz lastiklerine ilave olarak 4 adet bridgestone lm-18 kar lastiği var.
    Araç ankara da. kapalı garaj arabası. Fiyat 25.500.-YTL
    İlgilenen arkadaşlar 535.2768038 telefondan ulaşabilirler.

• sadece meraktan soruyorum
    triger i ne zaman değişcek bu arabanın ??
    bildiğim kadarıyla kayış var zincir yok ?
  • emin değilim ama sanki bunların trigeri zincirli diye biliyorum.
    70-75 bin km de triger değişeceğini hiç sanmıyorum çok çok erken gibi geliyor.

Babamda 93 civic var şuan 170 bin km de ve triger falan değişmedi.
    Hatta 80 bin km de trigeri değiştirmek istemiştim ve çok yakın bi usta değiştirmeni tavsiye etmem demişti. Haklıymış hala bi sorun çıkmadı.

Periyodik bakım zamanları ve parça değişim km'leri bana para tuzağı gibi geliyor, triger 80 bin de, balata 30 binde değişmesi lazım gibi şeyler çok anlamlı değil. (bi süre honda servisinde çalıştım, olayın içinde olduğum için biliyorum)
    Kullanım çok etkili, dizel focusumda 65 bin de ön fren balataları değiştirdiğimde servis çok şaşırmıştı.
    Trigerinde uzun süre sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.
  • Fiyatın çok pahalı aynı km'de temizleri 20-22.000 ytl.
  • 1.8 TDCi versiyonda Triger KAyışı yoktur Zincir aktarmadır Zincir 250.000km ömürlüdür

aracı satan arkadaşa hayırlı satışlar diliyor en yakın zamanda ilana Resim eklemesini temenni ediyorum
  • 20-22 bin YTL ye temiz 1.8 tdci bulunabileceğini sanmıyorum.
    Bildiğim kadarıyla bu araçların satışının çoğu kiralama şirketlerine yapıldı.
    O yüzden alırken aracı kapsamlı bi kontrolden geçirmek şart. Temizini bu fiyatlara bulabiliyorsan hiç kaçırma derim. Ancak pompa da veya enjektörde bi sorunla karşılaşırsan astarı yüzünden pahalıya gelir.
    Ben enjektörleri yeniledim ve 1 yıl delphi den garantili. Söylediğiniz fiyata sırf 4 enjektör fiyatı koysanız yaklaşık 2 milyar ilave etmeniz gerekiyor. Sadece bi öneri, bu tarz bi araç alırken enjektör geri dönüşlerini ve pompa yı ciddi anlamda kontrolden geçirmenizi tavsiye ederim.

Resim eklemeye çalışırım ancak biraz zor gibi geliyor.
  • Alınık Satılık bölümüne yaz bence. Yeri orası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.