Şimdi Ara

Satılık 2006 Citroen C4 110 HDI + Cam Tavan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakında birkaç seneliğine yurtdışını çıkıyorum. Bu sebeple çok üzülerek çok sevdiğim aracımı satacağım. İlgilenen veya araç arayan yakınlarınız olursa buradan bana ulaşabilirsiniz.

Aracım 2006 model, kül gri, cam tavanlı, 43.000 km'de, çok temiz, titiz ve nazik kullanılmıştır, aracımda asla sigara içilmedi. Her türlü bakımı zamanında yetkili servislerde yapıldı, yine her türlü değişim, servis kampanyaları uygulandı. Aracımda hiçbir sorun yoktur. Km'nn çoğu uzun yollarda yapıldı. Sürekli kapalı garajda tutuldu. Aracım kazasızdır, sadece park halinde bir aracın sürtmesi sonucunda sol arka çamurluğun üstünde küçük bir alanda yetkili citroen servisinde yapılmış, asla belli olmayan lokal boya mevcuttur.

Araç şu aralar Ankara'da, fakat ciddi ilgilenenler olursa İstanbul'da da bir şekilde imkan olursa görüşebiliriz.

İstediğim fiyat 33.000 YTL'dir.

Son olarak da fotolar:

• Sayın forum yöneticileri, resmin forumdan yüklenildiğini farketmeden bu mesajı atmıştım, daha sonra yeni başlık açtım düzgün olarak. Bu başlığı kaldırabilirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.