Merhaba'lar , GOLF'e geçeceğimden dolayı gözüm gibi baktığım aracımı satıyorum. 1) Hem evde , hem işyerinde Garaj'da muhafaza edildi. Kaza , boya ve değişeni kesinlikle yoktur , istediğiniz yere ekspertiz yaptırabilirsiniz. 2) Derin siyah , Metallic ( 800 TL ) 3) 1.4 Comfortline , Tiptronik şanzuman (otomatik ve manuel sürüş keyfi) , çok ekonomik ve konforlu 4) Daha 14.100 km , Lastik durumu çok iyi. 5) 4 kat Boya koruma mevcut (Bu yaz yapıldı) 6) Sormak istediğiniz tüm sorular için bana çep telefonumdan veya mesaj yazarak ulaşabilirsiniz. 0532 247 38 00 Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: bluebyte1907 Merhaba'lar , GOLF'e geçeceğimden dolayı gözüm gibi baktığım aracımı satıyorum. 1) Hem evde , hem işyerinde Garaj'da muhafaza edildi. Kaza , boya ve değişeni kesinlikle yoktur , istediğiniz yere ekspertiz yaptırabilirsiniz. 2) Derin siyah , Metallic ( 800 TL ) 3) 1.4 Comfortline , Tiptronik şanzuman (otomatik ve manuel sürüş keyfi) , çok ekonomik ve konforlu 4) Daha 14.100 km , Lastik durumu çok iyi. 5) 4 kat Boya koruma mevcut (Bu yaz yapıldı) 6) Sormak istediğiniz tüm sorular için bana çep telefonumdan veya mesaj yazarak ulaşabilirsiniz. 0532 247 38 00 Teşekkürler. fiyat? şehir?
quote:Orijinalden alıntı: cLk quote:Orijinalden alıntı: bluebyte1907 Merhaba'lar , GOLF'e geçeceğimden dolayı gözüm gibi baktığım aracımı satıyorum. 1) Hem evde , hem işyerinde Garaj'da muhafaza edildi. Kaza , boya ve değişeni kesinlikle yoktur , istediğiniz yere ekspertiz yaptırabilirsiniz. 2) Derin siyah , Metallic ( 800 TL ) 3) 1.4 Comfortline , Tiptronik şanzuman (otomatik ve manuel sürüş keyfi) , çok ekonomik ve konforlu 4) Daha 14.100 km , Lastik durumu çok iyi. 5) 4 kat Boya koruma mevcut (Bu yaz yapıldı) 6) Sormak istediğiniz tüm sorular için bana çep telefonumdan veya mesaj yazarak ulaşabilirsiniz. 0532 247 38 00 Teşekkürler. fiyat? şehir? Merhabalar , İstanbul - Atakent/Halkalı , 34.500 TL düşünüyorum , az da olsa pazarlık sünnetdir. İlgilenirseniz görüşelim. Teşekkürler.