Şimdi Ara

Satılık Albea 1.2 16V 2006 model sorunsuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Ankaradan 2006 model Fiat albea 1.2 16V aracımı satıyorum. ortalama olarak 130 bin km de. kırmızı renkli. motor ve yürüyende sorun yok. değişen parçası yok. komple boya var onuda ilanda belirttim bakabilirsiniz.. tüm bakımlarını yaptırdım. sizin bişey yaptırmanıza gerek yok.. geri kalan herşey için ilanıma bakabilirsiniz.. 13.500 istiyorum aracıma. ciddi alıcılara pazarlık payım vardır. elimden geldiğince yardım ederim arkadaşlar o konuda sıkıntınız olmasın. araç benim para sizin.
    acelem yok.. illaki satılsın diyede bi derdim yok. sadece spor araba istediğim için satıyorum. Takas düşünebilirim. aklınıza takılan birşey varsa arayın veya mesaj atın cevap veririm..

Sahibinden 2006 model fiyat albea 1.2 16V için buraya tıklayınız.

linkteki açıklamaları okumadan lütfen gereksiz yorumlar yapmayın arkadaşlar. aklınıza takılan bişey olursa sorun cevap veririm.. ölücüler aramasın.. özelliklede telefonda en son kaça olur gibi şeyler sormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamakli18 -- 20 Ocak 2012; 15:05:53 >

• hayırlı satışlar.
    bende bir albea düşünüyorum.
    bir tanıdıkta 2002 model albea 1.2 16v hl versiyonu var araç 170 binde oda bir fiyat söyledi. bu ticari çıkması değil. lpg yi kendisi taktırdır. değişensiz bir araç bu araca ne kadar vermek lazım yada hiç yaklaşmamak mı lazım.

tecrübeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum
  • bi konu açıp sorsaydın daha iyi değil miydi? benim konumun altına gelmiş konu açmışsın.. al al kaçırma iyi araba.

####İLANLARA GEREKSİZ MESAJ VE YORUM YAZMAK YASAKTIR####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamakli18 -- 14 Ocak 2012; 16:31:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.