Şimdi Ara

Satılık Asus Laptop - Intel i7 İşlemci, 16 GB Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halen keyifle kullanmakta olduğum dizüstü bilgisayarımı güncel modelini almak için satıyorum.

Gayet temiz kullanıldı. Pil durumu çok iyi. Ekranda herhangi bir sorun yok, ölü piksel yok.

Herhangi bir kırığı, çiziği, eziği, arızası yok.

Teknik servise hiç gönderilmedi, herhangi bir tamir görmedi.

Tüm giriş-çıkışları çalışır durumda, çalışmayan herhangi bir aksamı yok.

Termal macunları (işlemci ve grafik işlemci) bu sene değiştirildi. Isınma problemi yok.

Üzerinde orijinal pili bulunmakta ve orijinal pil ile 3 saatin üzerinde kullanım sağlamaktadır.

Pili ölmüş veya yan sanayi pil ile satılan modellerle kıyaslamayın lütfen. Yan sanayi piller dizüstü bilgisayarın hem performansını düşürebilir hem de bazı arızalara sebep olabilir.

Normalde içerisinde bulunan hard diski SSD disk ile değiştirdim, ayrıca 8 GB olan ram kapasitesini 16 GB a (2x8 GB) çıkardım.

GTA 5, CS:GO, Dota gibi oyunları kasmadan oynatıyor.

Üzerinde Blu-Ray okuyucu bulunmaktadır, DVD ve CD yazabilmektedir.

Orijinal Windows 7 Home Premium lisansı bulunmaktadır. Lisans için ayrıca para vermenize gerek yok.

Ürünün kutusu ve faturası mevcut.

Upgrade edilmiş hali ile özelliklerini aşağıya bırakıyorum.

Asus N56VZ-S4037V

- Intel i7 3610QM İşlemci 3.30 Ghz Turbo, 6 MB Önbellek

- GeForce GT650M 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı

- 16 GB Dual RAM DDR3 1600 Mhz

- OCZ Vertex 4 256 GB SSD

- Blu-Ray Okuyucu, DVD Yazıcı Combo

- 15,6" 1920x1080 Full HD Led Arkadan Aydınlatmalı Ekran

- Işıklı Klavye

- HD Webcam

- 4 Adet USB 3.0 Portu

- HDMI ve VGA çıkışları

- 5200 mAh 56 Whrs 6 Hücreli Pil

- Windows 7 Home Premium Orijinal Lisans

Fiyat: 4200 TL

Pazarlık yapılır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-daha-temizi-yok-bilgisayar-ogretmeninden-asus,intel-i7,16gb-ram-866327381/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 16 Ekim 2020; 11:48:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• öğretmen birde adam, havalımanında patlama olur taksımetre acmaz taksıcı 100 dolardan gotururum işine gelırse der
    Ekazığda deprem olur 1000 tl kıra ıstenen evler 1700 tl olur yurdumun tüm insanı fırsatçı .
    Onlıne eğitim başladı ya notebooklara talep arttı , dayayın tabi tutturabildiğinize.
  • yarı fıyatı belki eder
  • Bu nasıl fırsatçılık. Ağzıma çok kelime geliyor da yazmıyorum. Bizim millet kadar fırsatçı millet var mıdır acaba. Otomobilden laptopa,tablete kadar. Allah gözünüzü doyursun.
  • 4200-4300 TL teklifler geldi. isteyene ekran görüntüsü atabilirim.
    size göre belki 500 lira bile etmez, ancak şu an ki piyasada şu cihazın 4000 TL den aşağı edeceğini düşünmüyorum.

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    öğretmen birde adam, havalımanında patlama olur taksımetre acmaz taksıcı 100 dolardan gotururum işine gelırse der
    Ekazığda deprem olur 1000 tl kıra ıstenen evler 1700 tl olur yurdumun tüm insanı fırsatçı .
    Onlıne eğitim başladı ya notebooklara talep arttı , dayayın tabi tutturabildiğinize.
  • sene başında 9-10 bin lira olan laptoplar şimdi 20 bin lira olmasaydı da bende daha ucuza satsaydım cihazı.
    ancak maalesef her istediğimiz olmuyor.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    15 gün once işlemcisi ve ekrna kartı % 40 daha performanslı 6 aylık cıhazımı 3750 tl den sattım . yanlış anlamayın ama cihazınız son nefeste artık ve 4700 istiyorsunuz , neyse konu gereksiz uzayacak bol şans, hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isterseniz 100 liraya da satabilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş.
    özellikle pazarlık olur diye yazdım.
    ciddi alıcılar teklif veriyor zaten.
    varsa ciddi alıcı teklifleri değerlendiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 7 Ekim 2020; 14:44:9 >

• bu leptopa 4200 teklif geldi ve sizde satmadınız öylemi? forumda çokdaha iyileri bu fiyatın altına satılırken.
  • 4yashiro kullanıcısına yanıt
    evet.
    bilgileri yedekleyip format atmam gerekiyordu, o arada yetişmediği için satamadım.
    forumdakileri bilmem ama sahibinden baktığım kadarıyla bataryaları ölmüş, sağı solu kırık cihazlara bile 5 bin lira civarı yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 7 Ekim 2020; 15:41:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

evet.
    bilgileri yedekleyip format atmam gerekiyordu, o arada yetişmediği için satamadım.
    forumdakileri bilmem ama sahibinden baktığım kadarıyla bataryaları ölmüş, sağı solu kırık cihazlara bile 5 bin lira civarı yazılmış.
    O fiyata müşteri bulacağım verilerini yedekleme işi uğraşmam.
    Yeni HDD ssd neyse alır onu takar veririm.
    Yedekleme dediğin de günler süren bir durum değil komple kopyalasanız 2 3 saatinizi alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft Edge kullanıcısına yanıt
    Önemli veriler vardı, low level format attım, bu işlem 2-3 saatte bitmiyor maalesef.

• Hocam aslında arkadaşlar genel olan durumu sizin konunuzda artık yeter diyerek kusmuşlar, tüm yorumları şahsınız adına düşünmeyin lütfen, fakat bu bilgisayar 3. nesil ve nereden bakarsanız en az 7 senelik bir cihaz. Forumda daha düşük fiyatlara daha güncel bilgisayarlar bulmak mümkün.

N56vz gerçekten sınıfının iyilerinden birisidir, bundan 5 sene önce 2. el olarak 1.800TL'ye elektrik elektronik mühendisliği okuyan arkadaşımıza almıştık hala da kullanıyor, yanındaki subwoofer tarzı şey gerçekten kaliteli ses veriyordu.

Sıfır laptop bulmak güç, haliyle can havli anne babalar internette ne görse almak zorunda kalıyorlar, o yüzden eli yüzü düzgün tipi iyi laptoplara uçuk fiyatlar verebiliyor, sizi tenzih ediyorum, bunu fırsata çeviren bir güruhta maalesef mevcut. Siz de haklı olarak o fiyatlara satılan ürünleri baz alarak fiyatlandırıyorsunuz fakat bu sefer o güruha uyulmuş olunuyor.

Sattığınız fiyata karışmak ya da ekspertlik yapmak benim haddim değil, nacizane fikirlerimi ve neden bu kadar yorum aldınız bunu açıklamak istedim.

İyi satışlar.

• carter17 kullanıcısına yanıt
    Konuyu çok güzel özetlemişsiniz, teşekkür ediyorum.
    Dediğiniz gibi bendeki cihaz zamanının en iyilerindendi. Şu anda bile birçok oyun ve yazılımı sorunsuz çalıştırabiliyor. Yine dediğiniz gibi piyasaya bakıp da bataryası ölü, ekranı kırık, klavyesi çıkıp ürünlerle kıyaslayınca çizik dahi bulunmayan bi ürünü diğerlerinden daha ucuza vermek istemedim açıkçası.
    Özellikle fiyat konusunda tepki alacağımı bildiğim için pazarlık olur diye yazdım. Zaten ikinci elde yazdığı fiyata satan sanırım yoktur, herkes pazarlık yapar.
    Dediğim gibi geçen hafta letgo üzerinden gelen teklifler 3000 ila 4300 TL arasında değişiyor. İsteyene özelden ekran görüntüsünü atabilirim.

• fiyat revize edildi.

• 4000 TL ye satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.