Şimdi Ara

SATILIK ÇENE AÇILIR GÜNEŞ GÖZLÜKLÜ KASK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İÇİ ÇIKARILABİLİR THERMOPLASTİC MALZEME
    HAVALANDIRMA KANALLARI

15 TL DEĞERİNDE YÜZ MASKESİ
    HEDİYE!

FİYAT 150 TL.

S-M-L-XL-XXL

RENKLER

SİYAH

MAT SİYAH

GRİ

BEYAZ

KIRMIZI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetselimden -- 24 Temmuz 2013; 21:43:33 >

• kapalı kaskın yok mu ?
  • TÜM MOTOSİKLET KULLANAN ARKADAŞLARA BURADAN SESLENİYORUM CANINIZ HERŞEYDEN ÖNEMLİ SAKIN FULL FACE DIŞINDA KASK ALMAYIN KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN!!!!!
    FULL FACE KASKTA DA PARAYA KIYIP KALİTELİ BİR KASK ALIN 100 200 LİRALIK KASKLARA KAFANIZI EMANET ETMEYİN UNUTMAYIN Kİ PARA GERİ KAZANILABİLİR FAKAT HAYATINIZ SAĞLIĞINIZ PARAYLA GERİ GELMEZ AYRICA KASKA PARAYI BİR KERE VERİN DÜŞÜRMEDİĞİNİZ SÜRECE UZUN ZAMAN KULLANIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 23 Temmuz 2013; 3:19:23 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler de arkadaşım konunun altına neden yazıyorsun. Aç farklı bir konu yap bilgilendirmeni forumda yermi yok. Ayrıca burada kimsenin araştırmadan birşeyleri satın alacağını zannetmiyorum. Ayrıca güvenli diye sen mercedese mi biniyorsun ? Kaskı alacak olan kişide emin ol 1000 tl olan kasklarıda araştırmıştır. O yüzden burada ilanı çamurlamaya gerek yok.
  • İkinci elmi satıyosunuz ? '. el kask alınmaz diye not düşeyim eğer sıfırsa

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Free-M-Gunes-Vizorlu-ceneden-Acilir-Kask_5573.html?gclid=CNDa4L_mx7gCFVIQtAoddC4AZA#0 ne yaptın kardeşim 150 TL
  • evet ikinci el satıyorum.

Not : Kask 130 tl satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetselimden -- 24 Temmuz 2013; 18:20:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetselimden

Bilgilendirme için teşekkürler de arkadaşım konunun altına neden yazıyorsun. Aç farklı bir konu yap bilgilendirmeni forumda yermi yok. Ayrıca burada kimsenin araştırmadan birşeyleri satın alacağını zannetmiyorum. Ayrıca güvenli diye sen mercedese mi biniyorsun ? Kaskı alacak olan kişide emin ol 1000 tl olan kasklarıda araştırmıştır. O yüzden burada ilanı çamurlamaya gerek yok.

burası forum isteyen istediğini yazar benim ilan çamurladığım falan yok sadece milleti bilgilendiriyorum para kazanılır ama sağlık parayla KAZANILMAZ !!!! bunu anlatmaya çalışıyorum

ceza yememek için buradan bişey yazmıyorum çünkü değmez cevabını pm den verdim
    bu arada BLOK
  • Barkın beyinde dediği gibi 2.el kask kullanmak 2.el prezervatif kullanmak gibidir!!! böylelerine itibar etmeyin !!

4:10 saniyeden itibaren dikkatli dinleyin

http://www.izlesene.com/video/kask-konusu/6888345
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetselimden

evet ikinci el satıyorum.

Not : Kask 130 tl satılmıştır.

Çok iyi bi satıcısınız anlaşılan sizden ders almam lazım biraz :D sıfırı max 90 lira olan kaskı nasıl 130a sattınız acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.