RENAULT RENAULT Clio 1.5 dCi Expression 26.350 YTL 2006 model / 11000 km / Bursa Vites : Düz Motor Gücü : 65 Hasar Durumu : Hasarsız Kapı Sayısı : 5 Yakıt : Dizel Aracın KM'si : 11000 Kasa Tipi : Hatchback Silindir Hacmi : 1500 Renk : Gri-met. Kullanım : İkinci El Model Yılı : 2006 Krediye Uygunluk : Bilinmiyor
İLAN SAHİBİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
İlgili : kemal yiğitMesaj gönder Telefon : 0535.718 38 39 0535.718 38 39
GÜVENLİK ABS Hava Yastığı Sürücü Hava Yastığı Yan Hava Yastığı Yolcu Immobiliser (Elektronik motor kilidi) Isofix Çocuk Koltuğu Bağlantısı
İÇ DONANIM Cam Elektrikli Arka Cam Elektrikli Ön Dikiz Aynaları Elektrikli Dış Direksiyon Hidrolik Elektrikli Yan Aynalar Klima Merkezi Kilit Merkezi Kilit Uzaktan Kumandalı Radyo CD Çalar Yol Bilgisayarı
DIŞ DONANIM Aliminyum Alışımlı jantlar Far Sis
DİĞER BİLGİLER Garanti Kapsamında İhtiyaçtan (Acil) Satılık Masrafsız Servis Bakımlı Sigara İçilmemiş
SATICI YORUMLARI Öğretmenden acil satılık, ev alacağımdan satıyorum. 2006 temmuz çıkışlı, çok temiz, araç 1 defa il dışına çıktı, 10.850 km de, konfor paketli, ekstra viraj farları, çelik jant,abs, vs.. açılır tavan hariç tüm donanım var. çok tasarrurlu, il içi 5,6 ; il dışı 4.2 yakıt tüketimi var. 10.000 bakımı 5.000 km de yapıldı. servis bakımlı ,full kasko var,garantili
FOTOĞRAFLARI EKLEDİM.
ben olsam satmazdım 170 basıyorum araba hissettirmiyor frenleri muhteşem abs devreye girmediği için zınk diye duruyorsun direksiyon eski cliolara gore yumusuk giderken sertleşmesi güzel cok geniş klima biraz yetersiz farlar süper aydınlatıyor 65 beygir ama 2 den sonra araç iyi hızlanıyor 14 sn 0-100 benim yapabildigim vites geçişleri çok tatlı eski kasasıyla alakası ilgisi yok kullanımı cok rahat 2 metre boyum var koltuk en geride pedallara zor uzanıyo ayagım fiyatını bilemem ama 10 numara araba makas falan atınca cabuk topluyo arkasını bizde olmasa alırdım = ) benim olsa satmazdım
mecburen satıyorum, kiralar 800 ü buldu, acilen ev almam lazım.