Şimdi Ara

satılık creatıve 2+1 indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    creatıve a320 2+1 hoparlor setı satılıktır temız kullanılmıs cok net sesı olan tatmınkar bır ses sıstemıdır ınanın bır cok 2+1 sıstemı cebınden cıkartır ...fıyat 40 tl

satılık creatıve 2+1 indirim!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigabyte2 -- 27 Kasım 2012; 18:07:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum yanlış anlama ama aynısının sıfırı bim de 49 TL idi daha geçen cuma

Hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 1 Kasım 2012; 22:17:57 >
  • yok dostum yanlıs anlamam rahat ol lakın aynı model degıldır aynı taarz bı cok modelı var creatıve nın aynısı degıldır ben gecen sene gold dan ındırımle aldım 65 tl ye ...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: cigabyte2

yok dostum yanlıs anlamam rahat ol lakın aynı model degıldır aynı taarz bı cok modelı var creatıve nın aynısı degıldır ben gecen sene gold dan ındırımle aldım 65 tl ye ...

Hocam malesef o ürünü golddan İNDİRİMLE 65 tlye almanız , o ürünün piyasa fiyatının zaten o kadar olduğunu gösterir
  • fiyat duşerse umuduyla takip:)
  • Ürünün aynısını bende kullanıyorum çok güzel sesi var. Bime geldiğini söyleyen arkadaş yanlış biliyor logitech marka o ürün yanlış hatırlamiyorsam o ürün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıyorum.. vatandan bizzat diğer modellerle karşılaştırarak aldım, ne microlab ki çok beğenirim, ne logitech.. ikisini de elemana denettirdim gönlünü hoş tutarak, kabloları taktık, fişleri taktık sıkıntılı ama değdi. o da hak verdi.. abi creative hepsinden daha kaliteli ses veriyor dedi.. aynı kategorideki ürünlerdi..
    fiyatı bilmem.. ürün süper.. saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.